Måske det netop er dig vi søger

Bliv en del af holdet
hos Porsborgs

Vi har travlt med gode ting og glade gæster, og leder derfor efter dygtige mennesker som kan indgå på vores dynamiske hold af passionerede værter. Læs herunder, og tag fat i os hvis det netop er dig vi leder efter.

Åbne stillinger

Vi har drøntravlt hos Porsborgs Gastro Bar og har brug for flere talentfulde og kvalificerede folk til det hold som dagligt er en central del af vores positive udvikling. Se herunder hvilke stillinger vi pt. søger besat.

Imødekommende og erfaren vært med flair for gode oplevelser

Hos Porsborgs har vi ikke tjenere eller bartendere. Hos os bliver du vært. Det er dig som er vært for de mennesker vi har på besøg, og den rolle kræver en speciel indstilling til service, bred viden om produkter og ikke mindst en grundlæggende lyst til at skabe de perfekte rammer for andre mennesker.

Vi søger netop nu værter med minimum 3 års relevant erfaring fra restaurationsbranchen.

Entusiastisk assistent til timelønnet stilling i køkken

Vores ambitioner omkring mad er store, og vi har brug for flere hænder til køkkenet. Din uddannelse er ikke vigtigst, det er til gengæld din baggrund og erfaring indenfor madlavning samt holdning til samme.

Vi søger netop nu assistenter til køkkenet med minimum 2 års relevant erfaring fra restaurationsbranchen eller lignende.

Job opslag på vej

Kontakt os

Porsborgs
Torvet 3
6760 Ribe
Kontakt os!
+45 61 65 37 78

Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21

Porsborgs, Torvet 3, 6760 Ribe
Kontakt os!

Porsborgs Gastro Bar