Porsborgs Gastro Bar in Ribe – Wine, Coffee, Beer, Food and Good Times

Hos Porsborgs elsker vi mad, drikke og mennesker og har gjort det til vores levevej. Stemningen er intim med kort til nabobordet og ganske unik i den gamle kælder, hvis historie går helt tilbage til 1582. Vores rejse er lige startet, og vi ville blive glad for at have dig med.

Sæsonbestemt dagens ret – hver tirsdag

Flotte Folketirsdage

Uuhhhm. Den gode kaffe.

Porsborgs Kaffe

Nu kan du bestille vores kaffe, som hele bønner. Lige til kaffekværnen og de gode stunder.

Åbningstider

 • Mandag

  Lukket

  Vores ugentlige lukkedag, hvor vi kan få fyldt varelageret op, udviklet forretningen og ikke mindst få ladet batterierne op igen.

 • Tirsdag - torsdag

  Kl. 10 - 23

  Kom forbi og få din formiddagskaffe og et morgenbræt. Vi sørger også for den gode stemning og en frisk avis. Vi synes nemlig at hverdagsmorgener er fantastiske. Eller besøg os senere på dagen, hvor vi altid har noget interessant at byde på i form af andre sammensatte retter og friske drikke.

 • Fredag

  Kl. 10 - 02

  Ah fredag. Ikke? Hos Porsborgs er det dagen hvor man mødes og vender ugen der er gået. Gerne over en forfriskning og en snack.

 • Lørdag

  Kl. 10 - 02

  Brug lørdagen i byen. Skønne Ribe har så meget at byde på... Og når behovet for pause opstår, er vi der med en god øl, et skønt glas vin og et sæsonsammensat bræt fyldt med smag. Hvis tiden i vores selskab løber, så bare rolig; vi holder åbent helt til kl. 2.

 • Søndag

  Kl. 9 - 21

  Vi er altid klar om søndagen. På den ultimative fridag for dig, står vi med friskbrygget kaffe, nybagt brød samt dejlige toner i kælderen eller frisk luft på torvet. Uanset om du er morgenfrisk eller lidt klatøjet fra lørdagens strabadser – du er velkommen hos os.

Køkkenet

Vores køkken tager udgangspunkt i den nordiske fauna, kokkens altid gode humør og råvarer i sæson. Derfor vil du sjældent få serveret en ens anretning fra besøg til besøg. Vi tror på at, dét at gå ud bør være en oplevelse hver gang. Det kan jo lyde både eventyrligt og skræmmende, men vi lover dig at du er i gode hænder.

Gastronomi & Gode Oplevelser
Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3
6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3, 6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Porsborgs favner både en Gastro Bar og en Selskabs afdeling, som tilfælles har ambitionen om at levere uforglemmelige oplevelser med mad, drikke og gode mennesker som omdrejningspunkt.

Fødevarestyrelsen