Erhverv – Porsborgs
Lad os om forplejningen

Naturligvis, er din virksomhed vigtig

Jubilæer, receptioner, team building, gastroskoler, firmafester, bestyrelsesmøder, kundepleje og meget andet, indgår altsammen i dét, at drive en virksomhed. Men hvorfor ikke overlade den slags til os.

Hos Porsborgs er vi ikke blot glade for mad. Vi elsker også mennesker. Og hvis vi kan få lov til, at skabe gode oplevelser og smil hos mennesker, med mad og drikke som kerne, er vi i himlen.

Forplejning er en sjov ting. Når det fungerer tænker man sjældent yderligere over det, fungerer det ikke, har det himmelråbende stor effekt. Netop vigtigheden af, at levere et produkt til den rette kontekst, altid på niveau, ligger i vores DNA.

Mennesker og mad er praktisk talt vores forretning, hvorfor vi altid fokuserer på, at få de to elementer til, at gå op i en højere enhed.

Helstøbte løsninger

Hver ting til sin tid

Der er stor forskel på arrangementer. Vi gør en dyd ud af, at udvikle vore løsninger med fokus på konteksten. Det lyder som en selvfølge, men mange glemmer vigtige detaljer, når der kun sjældent planlægges indslag, hvor forplejning indgår, som et vigtigt element.

Af samme årsag, har vi vores eget online system til, at håndtere samtlige aftaler, hvor vi også sørger for, at forløbet og planlægningen startes korrekt og med de informationer, som er vigtige for, at vi kan levere på højt niveau hver gang. Du burde prøve det!

Erhvervs-samarbejder

Ud-Af-Boksen

Vi har udviklet en meget håndgribelig service til kulturinstitutioner, som ikke alene hæver det gastronomiske niveau, men også tilføjer værdi til hele produktet du tilbyder dine gæster, når du sælger en billet.

Når du indgår et samarbejde med os, får du ikke blot en ambitiøs og kompetent madpartner, men også en forretningspartner, som i ligeså høj grad som du, ønsker succes for dine aktiviteter. Vi kalder det Porsborgs Ud-Af-Boksen.

Vi er stolte af de relationer og samarbejder vi har med en bred og varieret vifte af erhvervskunder. Vores konkrete indsats i de enkelte samarbejder er på mange forskellige niveauer, hvilket vi meget gerne fortæller mere om såfremt du, som erhvervsdrivende, kan se et fremtidigt samarbejde med os.