Porsborgs Flotte Folketirsdage

19/02 2019 kl. 17:30 - 17/12 2019 kl. 22:00

Hver tirsdag fra d. 19. februar rydder vi menukortet fra kl. 17.30, og fejrer den sociale middag med en lækker sæsonbestemt dagens ret i bedste folkekøkken stil. Hyggelig samvær og nem aftensmad for alle, til en pris der er til at overskue. For at vi er sikre på at have nok til alle og så lidt som muligt til skraldespanden, vil vi bede dig bestille plads. Gerne i god tid, hvis muligt.

I samarbejde med Peter Nebeling fra Den Lille Vinklub

Verden Rundt – Mad & Vin i det kendte og mindre kendte Toscana

11/04 2019 kl. 18:00 - 11/04 2019 kl. 22:00 Dørene åbner kl. 17:30. Aldersgrænse: 18 år

Vi inviterer sammen Peter Nebeling fra Den Lille Vinklub – som hvert år arrangerer Ribe Vinfestival – indenfor til denne specielle aften, hvor der i den grad skal smages og "rejses". Vi tager dig nemlig hele vejen rundt med Mad & Vin i det kendte og mindre kendte Toscana.

I samarbejde med Porsborgs Selskaber

Porsborgs Pip, Gok, Påske Plim Frokost

12/04 2019 kl. 12:30 - 21/04 2019 kl. 23:00

Påsken er forårets fest! Og fester bør der høre sig god mad til... Derfor er vi glade for at præsentere årets Påskefrokost, både i kælderen og ud-af-huset. Det er sild som overrasker selv de mest sildekritiske, det er den lækre stenbidderrogn og blinis, hjemmerørt hønsesalat i vores egen brioche, og bare masser af madkærlighed.

I samarbejde med Oak River Farm og Laurids Schmidt

Sidste Lørdag med Laurids Schmidt

27/04 2019 kl. 18:30 - 27/04 2019 kl. 22:00

"Sidste Lørdag" er en hel aften hvor vi både hylder, og giver plads til, én af de mange dygtige lokale kokke, mad- og smagsentusiaster vi har i vores skønne lokalområde. Vi har givet hovedpersonen frie hænder ifht. udvikling af menu samt eksekvering, hvilket betyder at du vil få en helt unik madoplevelse og en menu-sammensætning som du ikke til hverdag vil opleve hos Porsborgs.

Jazz og Brasilianske hapsere

05/05 2019 kl. 12:00 - 05/05 2019 kl. 17:00 Dørene åbner kl. 11:30.

Vi er glade for at kunne præsentere netop dette arrangement som startskuddet på vores samarbejde med Termansens. Vi har sammensat noget der kunne blive årets hyggeligste forårs-søndag, når vi åbner dørene hos Termansens til fabelagtig musik og en række lækre og unikke hapsere, inspireret af det eksotiske brasilianske køkken.

I samarbejde med Mikkel Hansen fra Pompei

Sidste Lørdag med Mikkel Hansen fra Pompei

25/05 2019 kl. 18:30 - 25/05 2019 kl. 22:30

Vi er stolte over at kunne præsentere Ribe's egen Brød- og Bagekonge. Vi har nemlig inviteret Mikkel Hansen fra Pompei ind til denne "Sidste Lørdag". Vi beundrer Mikkel for hans solide arbejde med Pompei og ikke mindst meritter fra Det Danske Bagerlandshold.

I samarbejde med Christian Pontoppidan

Sidste Lørdag med Christian Pontoppidan

29/06 2019 kl. 18:30 - 29/06 2019 kl. 22:30

Vi har inviteret Christian Pontoppidan – som for år tilbage var bestyrer hos det daværende Porsborg – ind til denne "Sidste Lørdag". Uddannet fra Hovborg Kro og med et CV som indeholder stillinger som souschef hos både Hjerting Badehotel og Riberhøj kombineret med en stærk holdning til sæsonens råvarer, har vi store forventninger til denne "Sidste Lørdag". Idag tryller Christian hos det respekterede Stella Maris Hotel Deluxe i Svendborg.

I samarbejde med Martin og Jesper Løbner

Sidste Lørdag med Martin og Jesper Løbner

27/07 2019 kl. 18:30 - 27/07 2019 kl. 22:30

Jesper Løbner – det mere end almideligt lovende talent indenfor gastronomien – kommer med sit faglige fundament fra det yderst respekterede Ruth's Hotel i Skagen samt fra den franske højgastronomiske Michelin restaurant Les Bacchanales i Nice. Der er næsten ikke grund til at sige, at forventningerne til denne "Sidste Lørdag" i juli er store.

I samarbejde med Claus Lehmann Christensen

Sidste Lørdag med Claus Lehmann Christensen

31/08 2019 kl. 18:30 - 31/08 2019 kl. 22:30

Vi har inviteret Claus Lehmann Christensen ind til denne "Sidste Lørdag". Gudsbenådet, alsidig og erfaren køkken-gøgler med et bagkatalog som bl.a. tæller den københavnske restaurant-scene, ophold i både franske og london’ske klassiske køkkener, samt af flere omgange souschef og køkkenchef i København, Esbjerg og Ribe.

I samarbejde med Whisky For Alle

Whiskysmagning

26/10 2019 kl. 14:00 - 26/10 2019 kl. 18:00 Aldersgrænse: 18 år

Vi inviterer indenfor til en sjov eftermiddag i den lune kælder med whiskysmagning på programmet. Sammen med de 3 entusiaster Per Sørensen, Jakob Warming og Lars Bollerslev fra "Whisky For Alle" har vi sammensat et program hvor vi skal smage både whiskey og mad.

Gastronomi & Gode Oplevelser
Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3
6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3, 6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Porsborgs favner både en Gastro Bar og en Selskabs afdeling, som tilfælles har ambitionen om at levere uforglemmelige oplevelser med mad, drikke og gode mennesker som omdrejningspunkt.