Porsborgs Flotte Folketirsdage – Porsborgs Gastro Bar i Ribe

Porsborgs Flotte Folketirsdage

01/10 2019 kl. 17:30 - 31/03 2020 kl. 22:00

Hver tirsdag fra d. 1. oktober 2019 rydder vi menukortet fra kl. 17.30, og fejrer den sociale middag med en lækker sæsonbestemt dagens ret i bedste folkekøkken stil. Hyggelig samvær og nem aftensmad for alle, til en pris der er til at overskue. For at vi er sikre på at have nok til alle og så lidt som muligt til skraldespanden, vil vi bede dig bestille plads. Gerne i god tid, hvis muligt.

Vi synes det er hyggeligt at samles om mad, og vi finder det inspirerende at få lov til at lave en unik ret mindst én gang i ugen som vi kan nyde sammen. For at vi er sikre på at der er nok til alle, vil vi bede dig bestille plads. Vi har plads til 20 dejlige gæster hhv. kl. 17.30 og kl. 19.30

Velkommen til Flotte Folketirsdage.

Flotte Folketirsdage

01/10 2019 kl. 17:30 - 31/03 2020 kl. 22:00

På bedste Folkekøkken manerer inviterer vi indenfor til Folketirsdag og en sæsonbestemt dagens ret. Bestil din plads lige her.

Flotte Folketirsdage

Menuen

... husk at vi glæder os til at se dig.

  • 1. oktober

    Saftig lammeskank, braiseret i porter og lakrids.

    Serveret med en lækker lun cous cous salat.

  • 8. oktober

    Surely short ribs

    med bagt kartoffel, kryddersmør og porsborgs coleslaw.

  • 15. oktober

    Sprængt kalvespidsbryst

    fløde sovs med peberrod, asparges kartofler og madeira bagte skorzone rødder.

  • 22. oktober

    Hedvins braiseret kyllingelår

    med smagfuld polenta og glacerede beder.

  • 29. oktober

    Øl Braiseret svinekæber

    med bagte løg og gulerødder i bacon, hertil lækker lind mos af herlige kartofler og persille.

  • 5. november

    Brunstig brunkål

    med stegeben og grisehale. Rodfrugt salat på siden.

  • 19. november

    Grillet hangersteak

    med bagte tomater, kartoffel både og bearnaise.

  • 26. november

    Fantastiske braiseret svinespoleben

    serveret m. kartofler og brunkål m. mørk øl og æblemost

  • 3. december

    Oksetværreb braiseret i hedvin, lakridsrod og laurbær

    serveret m. syltet hvidkål og kartoffelmos

  • 10. december

    Honningglaseret svineskank m. balsamisk eddike, nelliker, perleløg og rosenkål

    serveret med smørstegte petitkartofler

  • 17. december

    Svinehjerter i flødesovs m. persille og rønnebær

    serveret med kartoffel/knoldsellerimos

  • 28. januar

    Braiseret kalveskank

    med kartofler og jordskokke/rosenkål/svampe sauté

  • 4. februar

    Oksetykkam

    med pærer, glaskål blå ost serveret med kartoffelmos

  • 18. februar

    Oksekæber

    braiseret med kommen, purløg og rygeost, serveret med kartofler og rødbeder

  • 25. februar

    Kalvehaleragout

    med øl, æblemost og humle, serveret med forskellige bagte løg og smørstegte kartofler med frisk timian

  • 3. marts

    Ølbraiseret kalveribs

    serveret med bagt kartoffel og fennikelslaw m. friske brombær

  • 10. marts

    Grøntsager

    med couscous og Ras El Hanout (vegetar)

  • 17. marts

    Chili con carne

  • 31. marts

    Braiseret svinebryst

    med bønner og squash

Gastronomi & Gode Oplevelser
Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3
6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3, 6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Porsborgs favner både en Gastro Bar og en Selskabs afdeling, som tilfælles har ambitionen om at levere uforglemmelige oplevelser med mad, drikke og gode mennesker som omdrejningspunkt.

Fødevarestyrelsen