Porsborgs Flotte Folketirsdage – Porsborgs Gastro Bar i Ribe

Porsborgs Flotte Folketirsdage

19/02 2019 kl. 17:30 - 07/05 2019 kl. 22:00

Hver tirsdag fra d. 19. februar rydder vi menukortet fra kl. 17.30, og fejrer den sociale middag med en lækker sæsonbestemt dagens ret i bedste folkekøkken stil. Hyggelig samvær og nem aftensmad for alle, til en pris der er til at overskue. For at vi er sikre på at have nok til alle og så lidt som muligt til skraldespanden, vil vi bede dig bestille plads. Gerne i god tid, hvis muligt.

Vi synes det er hyggeligt at samles om mad, og vi finder det inspirerende at få lov til at lave en unik ret mindst én gang i ugen som vi kan nyde sammen. For at vi er sikre på at der er nok til alle, vil vi bede dig bestille plads. Vi har plads til 20 dejlige gæster hhv. kl. 17.30 og kl. 19.30

Velkommen til Flotte Folketirsdage.

Flotte Folketirsdage

19/02 2019 kl. 17:30 - 07/05 2019 kl. 22:00

På bedste Folkekøkken manerer inviterer vi indenfor til Folketirsdag og en sæsonbestemt dagens ret. Bestil din plads lige her.

Flotte Folketirsdage

Menuen

... husk der kommer løbende flere til

  • 19. februar

    Braiseret svinespoleben

    serveret med kartofler og brunkål tilsat mørk øl og æblemost.

  • 26. februar

    Oksetværreb braiseret i hedvin, lakridsrod og laurbær

    serveret med syltet hvidkål og smørholdig kartoffelmos.

  • 5. marts

    Honningglaseret svineskank

    med balsamisk eddike, nelliker, perleløg og rosenkål serveret med smørstegte petitkartofler.

  • 12. marts

    Svinehjerter i flødesovs

    med persille og rønnebær serveret med kartoffel/knoldsellerimos.

  • 19. marts

    Braiseret kalveskank

    med kartofler og jordskokke/rosenkål/svampe sauté.

  • 26. marts

    Oksetykkam

    med pærer, glaskål blå ost serveret med kartoffelmos.

  • 2. april

    Smør-møre oksekæber

    braiseret med kommen, purløg og rygeost, serveret med kartofler og rødbeder.

  • 9. april

    Smagfuld ragout af kalvehaler

    med øl, æblemost og humle, serveret med forskellige bagte løg og smørstegte kartofler med frisk timian.

  • 16. april

    Ølbraiseret kalveribs

    serveret med bagt kartoffel og fennikelslaw med friske brombær.

  • 23. april

    Vegetar Folke med masser af grøntsager

    serveret med lækker couscous og fantastisk marokkansk Ras El Hanout.

  • 30. april

    Saftig kyllingbryst

    med stikkelsbær, koriander og honningglaserede majroer.

  • 7. maj

    Braiseret svinebryst

    med bønner og squash

Gastronomi & Gode Oplevelser
Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3
6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3, 6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Porsborgs favner både en Gastro Bar og en Selskabs afdeling, som tilfælles har ambitionen om at levere uforglemmelige oplevelser med mad, drikke og gode mennesker som omdrejningspunkt.