Porsborgs Flotte Folketirsdage – Porsborgs Gastro Bar i Ribe

Hver tirsdag fra d. 1. oktober 2019 rydder vi menukortet fra kl. 17.30, og fejrer den sociale middag med en lækker sæsonbestemt dagens ret i bedste folkekøkken stil. Hyggelig samvær og nem aftensmad for alle, til en pris der er til at overskue. For at vi er sikre på at have nok til alle og så lidt som muligt til skraldespanden, vil vi bede dig bestille plads. Gerne i god tid, hvis muligt.

Vi synes det er hyggeligt at samles om mad, og vi finder det inspirerende at få lov til at lave en unik ret mindst én gang i ugen som vi kan nyde sammen. For at vi er sikre på at der er nok til alle, vil vi bede dig bestille plads. Vi har plads til 20 dejlige gæster hhv. kl. 17.30 og kl. 19.30

Velkommen til Flotte Folketirsdage.

Porsborgs Flotte Folketirsdage

01/10 2019 kl. 17.30 - 31/03 2020 kl. 22.00

Hver tirsdag fra d. 1. oktober 2019 rydder vi menukortet fra kl. 17.30, og fejrer den sociale middag med en lækker sæsonbestemt dagens ret i bedste folkekøkken stil. Hyggelig samvær og nem aftensmad for alle, til en pris der er til at overskue. For at vi er sikre på at have nok til alle og så lidt som muligt til skraldespanden, vil vi bede dig bestille plads. Gerne i god tid, hvis muligt.

Vi synes det er hyggeligt at samles om mad, og vi finder det inspirerende at få lov til at lave en unik ret mindst én gang i ugen som vi kan nyde sammen. For at vi er sikre på at der er nok til alle, vil vi bede dig bestille plads. Vi har plads til 20 dejlige gæster hhv. kl. 17.30 og kl. 19.30

Velkommen til Flotte Folketirsdage.

Flotte Folketirsdage

01/10 2019 kl. 17.30 - 31/03 2020 kl. 22.00

På bedste Folkekøkken manerer inviterer vi indenfor til Folketirsdag og en sæsonbestemt dagens ret. Bestil din plads lige her.

Flotte Folketirsdage

Menuen

... husk at vi glæder os til at se dig.

  • 28. januar

    Braiseret kalveskank

    med kartofler og jordskokke/rosenkål/svampe sauté

  • 4. februar

    Oksetykkam

    med pærer, glaskål blå ost serveret med kartoffelmos

  • 18. februar

    Oksekæber

    braiseret med kommen, purløg og rygeost, serveret med kartofler og rødbeder

  • 25. februar

    Kalvehaleragout

    med øl, æblemost og humle, serveret med forskellige bagte løg og smørstegte kartofler med frisk timian

  • 3. marts

    Ølbraiseret kalveribs

    serveret med bagt kartoffel og fennikelslaw m. friske brombær

  • 10. marts

    Grøntsager

    med couscous og Ras El Hanout (vegetar)

  • 17. marts

    Chili con carne

    som den skal være

  • 31. marts

    Braiseret svinebryst

    med bønner og squash