Jazz Brunch – FOYN/Schack/Ramsbøl – Porsborgs
I samarbejde med Termansens Jazzklub

Jazz Brunch – FOYN/Schack/Ramsbøl

30/08 2020 kl. 10.00 - 30/08 2020 kl. 13.00 Dørene åbner kl. 10:00. Aldersgrænse: 18 år

Den norske sangerinde Live Foyn Friis er et af de allerhotteste navne på jazzhimlen nu. Efter være blevet nomineret til priser i Japan og Norge, vundet titlen Danmarks Nye Jazzstjerne, og turneret med Mike Stern, Bobby McFerrin, John Scofield m.m. og spillet koncerter over hele verden, bliver det spændende at se hvad der kan ske når hennes helt nye albums vil se dagens lys! Hun har samarbejdet med musikere fra hele verden, og her får publikum hende at høre i et dejligt trioformat, hvor vokalen, bassen og klaveret får god plads og udfoldelsesmuligheder.

Martin Schack er til daglig Lektor på Syddansk musikkonservatorium og fuldtidsfreelance. Han er en af ildsjælene i dansk jazz og igangsætter af en lang række aktiviteter som har haft stor betydning for det danske jazzmiljø. Heriblandt Ribe Jazzfestival, spillestedet Termansens, Jazzcamp Ribe, Initiativtager til mange sammensætninger af nye konstellationer af bands, nationalt som internationalt.

Kontrabassist Morten Ramsbøl er til daglig ansat som basprofessor i på “Center der Universität für Musik und darstellende Kunst” i Graz, Østrig. Kun de allerbedste kontrabassister/lærere befinder sig her. Morten er således en højt profileret freelancer med en imponerende karriere bag sig og et flot cv.

Jazz Brunch - FOYN/Schack/Ramsbøl

30/08 2020 kl. 10.00 - 30/08 2020 kl. 13.00 Dørene åbner kl. 10:00

Oplev en Jazz trio i verdensklasse når FOYN/Schack/Ramsbøl på denne dejlige søndag, tager os gennem en oplevelse udover det sædvanlige. Porsborgs supplerer med brunch, ligeledes i verdensklasse, når vores egen Jesper Løbner udfolder sig.

Billetten inkluderer mad og musik.