Jazz Festival 2018

27/07 2018 kl. 16:00 - 29/07 2018 kl. 21:00

Hele byen emmer af musik og godt humør. Det er naturligvis Jazz Festival! I år er vi klar med et program som med sikkerhed kan få enhver op af stolen. Hos Porsborgs har vi tænkt os at forkæle dig med skøn musik, smagfuldt og sæsonbestemt mad, og ikke mindst kølige drikke som er hentet hjem til netop denne weekend.

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Koncert med Jesper Løvdal

27/07 2018 kl. 22:30 - 28/07 2018 kl. 00:30

Kælderen er den perfekte lydkulisse, hvorfor vi slutter fredagen af med den altid nærværende Jesper Løvdal. Husk at du har mulighed for at nyde en middag hos os inden.

Jacob Fischer

28/07 2018 kl. 23:00 - 29/07 2018 kl. 01:00

Award-vindende jazz guitartist Jacob Fischer tager os med ind i sin verden. Husk at du har mulighed for at nyde en middag hos os inden.

Programmet

Vi byder på jazzede toner hele weekenden på Torvet, og kan næsten ikke vente! Se her hvad du kan se frem til, og husk at du kan bestille din plads på Torvet med mad. Entréen er frivillig*, og håndteres af Ribe Jazzfestival.

OBS: Vi kan ikke garantere plads, men vi tager gerne forespørgsler på email, hvorefter vi naturligvis svarer dig. Skriv til os, og oplys dag og tid, så reserverer vi plads og booker tid hos køkkenchefen.

* Frivillig entré betyder at du kun er forpligtet til at betale det du føler for.

Fredag

 • Kl. 12.30

  Release på vores Jazz Delebræt

  Pris: 300,-

  Vi har sammensat en helt speciel menu til Jazz Festivalen. Den er udviklet som en dele-menu til 2, da vi mener både mad og musik bør nydes i godt selskab. Mad nok til 2, serveres med 2 x 0,5 l. fadøl.

  Spegeskinke, serveret med 3 slags ost og en grøn anretning. Akkompagneres af små jazzede oksekødspølser, persille-hummus, grov ærtepuré og aioli. New Orleans BBQ Chicken Drumsticks samt ovnbagte Sweet Potato fries med mayo.

 • Kl. 14.15-16.15

  Åbningskoncert med The Swinging Sisters på Torvet

  The Boswell Sisters spredte med deres musik opmuntring i 20erne depressions periode i USA, ligesom The Andrews Sisters gjorde det under 2.verdenskrig. Begge grupper er gået ind i musikhistorien som to vokaltrioer der satte deres kraftige fingeraftryk på jazzen. Netop disse to grupper hylder ’The Swinging Sisters’ i en forrygende flot koncert, en helstøbt oplevelse af de store, som man kan leve længe på. Må opleves!

 • Kl. 17.00-19.00

  Big Band Ribe på Torvet

  Er som altid klar til at jazze Torvet – og resten af verden – med svedige horn og swingende rytmesektion.

 • Kl. 20.30-22.30

  Acoustic Lounge på Torvet

  Oplev hvad downtempo jazzede lounge toner kan gøre. Nyd den tidlige aften på Torvet!

 • Kl. 22.30-00.30

  Jam ved Jesper Løvdal i Kælderen

  Kælderen er den perfekte lydkulisse, hvorfor vi slutter fredagen af med den altid nærværende Jesper Løvdal.

Lørdag

 • Kl. 10.00-12.00

  Kids in Jazz & JazzSpirer på Torvet

  Tag ungerne med, og nyd jazzede toner, dans og leg. Vi sørger for resten...

 • Kl. 14.00-16.00

  The Gambian Folk Project på Torvet

  Traditionel gambiansk musik møder skandinaviske musiktraditioner. Selvom Gambia er et land med stærke traditioner, er de gambianske musikere i dette orkester utroligt nysgerrige og hører samtidig til de bedste indenfor deres felt.

  Samarbejdet mellem orkestrets musikere munder ud i en musikalsk fusion, som tager afsæt i gambiansk folkemusik, og skaber et mashup der må opleves.

 • Kl. 18.00-20.00

  Kathrine Windfeld Big Band feat. Mads Mathias på Torvet

  Kathrine Windfeld betragtes som en af de mest spændende og forfriskende nye skandinaviske jazzkomponister i mange år. Med sig tager hun saxofonist og sangskriver Mads Mathias, som allerede er lidt af en stjerne, der har musikelskere med storm, med sine karismatiske forestillinger, spirituelle personlighed og kreative originale sange.

 • Kl. 21.00-23.00

  Nola Love på Torvet

  Nola Love spiller originale sange på dansk om livet, døden og kærligheden tilsat humor, nerve og eksplosivt sceneshow. Pianist og komponist Morten Fischers livsanskuelser om stort og småt blandes med lyden af New Orleans' rå-swingende shuffle, intense boogie-woogie og energifyldte 2nd-line. De gamle klassikere fra The Big Easy tages også under kærlig hånd, når bandet går på scenen og fylder dansegulvet med en energisk og bredtfagnende fest, iklædt perlekæder, guialander og butterfly.

 • Kl. 23.00-01.00

  Jam ved Jacob Fischer i Kælderen

  Award-vindende jazz guitartist Jacob Fischer tager os med ind i sin verden.

Søndag

 • Kl. 10.00-11.15

  Jazzgudstjeneste på Torvet

 • Kl. 12.00-14.00

  Bands fra MGK på Torvet

 • Kl. 14.00-16.00

  Afslutningskoncert ved Jacob Fischer på Torvet

Jesper Løvdal

Jesper er kendt for en varm tone på tenorsaxofonen, vitalitet og nærvær i udtrykket og en stærk vilje til at blive ét med musikken. Han er en af sin generations mest alsidige og bemærkelsesværdige saxofontalenter med et spil, der afspejler hele jazzens historie.

Jacob Fischer

Guitaristen Jacob Fischer debuterede på Københavns Jazzfestival og har siden været en af de hårdeste arbejdsmusikere i Skandinavien. I næsten to årtier har Fischer arbejdet sammen med de bedste skandinaviske musikere såvel som med jazzgrotter som Monty Alexander, Art Farmer, Toots Thielemans, Lee Konitz, Gary Bartz, John Abercrombie, Scott Hamilton, Adam Nussbaum, Harry Allen og Dick Hyman. , Eric Alexander, Jerry Bergonzi, Richard Galliano og Chris Potter.

Fredag og Lørdag

Streetfood på Torvet

Fredag og lørdag kører vi vores rullende streetfood grill frem

Fredag

Gourmet hotdogs direkte fra grillen, med hjemmelavet garniture.

 • Louis Armstrong

  Bund af grønt, i friskbagt brioche brød med saftig Vadehavspølse, basilikum mayo, lynsyltede rødløg. Toppes med feta drys og ristede, hakkede mandler.

 • Anita O'Day

  Bund af grønt, i friskbagt brioche brød med italiensk pølse med timian, hjemmelavet hummus og grøn persille pesto på pinjekerner, toppes med himmelske hjemmeristede løg med mynte.

Lørdag

Hjemmelavede wraps fra grill.

 • Miles Davis

  Tortilla wrap med frisk grønt, kylling og karrydressing. Serveres på vores velkendte brætter til de siddende gæster, og som håndmad i papir til de gående og stående.

 • Betty Carter

  Tortilla wrap med frisk grønt, varmrøget laks og dildmayo. Serveres på vores velkendte brætter til de siddende gæster, og som håndmad i papir til de gående og stående.

Gastronomi & Gode Oplevelser
Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3
6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3, 6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Porsborgs favner både en Gastro Bar og en Selskabs afdeling, som tilfælles har ambitionen om at levere uforglemmelige oplevelser med mad, drikke og gode mennesker som omdrejningspunkt.