Porsborgs Pip, Gok, Påske Plim Frokost – Porsborgs Gastro Bar i Ribe
I samarbejde med Porsborgs Selskaber

Porsborgs Pip, Gok, Påske Plim Frokost

12/04 2019 kl. 12:30 - 21/04 2019 kl. 23:00

Påsken er forårets fest! Og fester bør der høre sig god mad til... Derfor er vi glade for at præsentere årets Påskefrokost, både i kælderen og ud-af-huset. Det er sild som overrasker selv de mest sildekritiske, det er den lækre stenbidderrogn og blinis, hjemmerørt hønsesalat i vores egen brioche, og bare masser af madkærlighed.

Årets Påskefrokost er en fantastisk smagsoplevelse bestående af både fisk, fugl og lam, sammen med smagfuldt grønt, syre og flotte ting fra mejeriet. 3 spændende serveringer som social delemenu.

Årets Påskefrokost (i huset)

18/04 2019 kl. 12:30 - 21/04 2019 kl. 23:00

Årets Påskefrokost er en fantastisk smagsoplevelse bestående af både fisk, fugl og lam, sammen med smagfuldt grønt, syre og flotte ting fra mejeriet. 3 spændende serveringer som social delemenu.

Minimum 4 personer

Årets Påskefrokost (ud af huset)

18/04 2019 kl. 00:30 - 21/04 2019 kl. 23:00

Årets Påskefrokost er en fantastisk smagsoplevelse bestående af både fisk, fugl og lam, sammen med smagfuldt grønt, syre og flotte ting fra mejeriet

Minimum 6 personer

Menuen

Inspireret af den klassiske Påskefrokost, men krydret med vores helt egen tilgang til råvarer og kvalitet. En komplet og fascinerende Påskefrokost – lavet fra bunden – som ikke alene gør jer mætte, men også skaber den gode oplevelse til jeres fest.

  • Servering 01

    Havet kommer med foråret

    Lækker lun sild med duften af røg, æggeblommecreme, smørstegt rugbrød, løg, løgkarse og radiser.
    -
    Rørt Stenbiderrogn med purløg, boghvede blinis og creme fraiche tilsmagt med lime.

  • Servering 02

    Høns og Lam i parløb

    Hønsesalat i brioche med velfærdskylling, røllike-syltede agurker og tørsaltet bacon.
    -
    Stegt lammeculotte med bredbladet persille og salvie samt “knuste” kartofler med dejlig ramsløgssmør.

  • Servering 03

    Den søde afslutning

    Comté og Vesterhavsost ledsaget af sur/sød kompot lavet af vinterens syltede frugter og selvfølgelig hjemmebagt knækbrød.
    -
    Herlig friskbagt rabarbertærte med marcipan, luftig vaniljeflødeskum og skovsyre.

Gastronomi & Gode Oplevelser
Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3
6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3, 6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Porsborgs favner både en Gastro Bar og en Selskabs afdeling, som tilfælles har ambitionen om at levere uforglemmelige oplevelser med mad, drikke og gode mennesker som omdrejningspunkt.

Fødevarestyrelsen