Reception. Og tak!

13/09 2018 kl. 18:00 - 16/09 2018 kl. 18:00 Aldersgrænse: 18 år

Tak er jo som bekendt et fattigt ord. Dog er det præcis det vi gerne vil sige. Tak for den flotte opbakning gennem de første måneder vi har været igang med Porsborgs. Det har været en fornøjelse! Vi mangler stadig at udfolde en helt masse, men en anden kendt talemåde, går jo på, at Rom ikke blev bygget på én dag. Heldigvis! Ville det ikke være kedeligt?

Dog er det på sin plads med en markering af de nye tider hos Porsborgs, og ikke mindst, en varm tak til alle jer, som har hjulpet os med at gøre en lille hemmelig drøm, til en meget mærkbar og sjov virkelighed! Uden jer som jævnligt besøger os, var det umuligt.

Håber så mange som muligt vil krydse weekenden af i kalenderen, og komme forbi og hilse på.

Fredag: Ribes Største Kollektive Vinsmagning

14/09 2018 kl. 17:30 - 14/09 2018 kl. 20:00

5 smagninger af forskellige spændende vine fra vores nye kort, samt en servering af smagfulde, afstemte snacks, efter selve vinsmagningen.

Lørdag: Den store ølsmagning

15/09 2018 kl. 15:00 - 15/09 2018 kl. 16:30

Heinrich Loff tager os gennem en spændende ølsmagning, hvor vi skal gennem 5 af varianterne fra vores nye sortiment.

Torsdag

 • Kl. 19

  Smagsrunden (UDSOLGT)

  Vi inviterer udvalgte, gode mennesker indenfor i et smagspanel hvor den kommende menu skal testes, inden vi får feedback og lancerer menuen.

  Find os på Facebook hvis du er interesseret i at deltage i Smagsrunden næste gang, hvor vi skal smage på vinteren.

Fredag

 • Kl. 14-16

  Reception

  Klassisk reception indtil kl. 16, hvor der bydes på lidt let at spise og naturligvis godt at drikke for naboer, gode venner og gæster. Vi modtager ikke gaver, men håber istedet så mange som muligt har lyst til at bruge weekenden med os.

 • Kl. 17.30-19

  Ribes vel nok største kollektive vinsmagning

  Charlotte fra Flassan Vin, tager os gennem en interessant vinsmagning hvor vi skal gennem 5 af de nye vine fra det nye vinkoncept. Efter smagningen sørger vi for afstemte snacks.

  Billet påkrævet.

Lørdag

 • Kl. 12

  Gadegrill med Luksus Flæskestegsburgere

  Gadegrillen åbner med Luksus Flæskestegsburgere. Med det hele, lavet fra bunden! Grillen er åben hele dagen!

 • Kl. 15-16.30

  Stor ølsmagning

  Stor ølsmagning med ølsommelier Heinrich Loff, som tager os med ind i øllens forunderlige verden, hvor vi skal gennem 5 smagninger af craft beer, special øl og mikro bryg fra vores nye ølsortiment.

  Billet påkrævet.

 • Kl. 21 - 23

  Gratis LIVE koncert med The Sun Brothers

  The Sun Brothers er en duo med Kristian Bast og Jacob Pedersen, som leverer musik inspireret af navne som Elvis Presley, Carl Perkins, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis samt mange flere.

Fredag d. 14. september

Fra kl. 17.30 lancerer vi vores nye vinkoncept med 25 vine på glas, og for at markere dette, er vi stolte over at kunne sige, at Charlotte fra Flassan Vin, kommer til at tage os gennem, hvad vi med stor sikkerhed kan kalde “Ribes Største Kollektive Vinsmagning”.

Vinsmagningen består af 5 smagninger af forskellige spændende vine fra vores nye kort. Seancen byder både på baggrundsviden fra de forskellige vinhuse, og små personlige anekdoter. Sidst, men ikke mindst, sørger vi for at smagsløgene holdes tilfredse med en servering af smagfulde, afstemte snacks, efter selve vinsmagningen.

Prisen er pr. person, inkl. 5 vin-smagninger, facilitering af Charlotte Bladt-Hansen samt efterfølgende snacks. Begrænset plads, først til mølle.

Lørdag d. 15. september

Fra kl. 15 tager Ølsommelier Heinrich Loff os med ind i øllens forunderlige verden, hvor vi skal gennem 5 smagninger af craft beer, special øl og mikro bryg fra vores nye ølsortiment.

Ølsmagningen tager udgangspunkt i forskellen på de forskellige øltyper, råvarer og fortællinger om hvad der gør øl så specielt. På denne dag åbner vi også vores gadegrill og serverer Luksus Flæskestegsburgere, hjemmelavet med det hele! Kom tidligt, og tilbring lørdagen med os.

Prisen er pr. person, inkl. 5 øl-smagninger og facilitering af den gode Heinrich Loff. Begrænset plads, først til mølle.

Gastronomi & Gode Oplevelser
Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3
6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3, 6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Porsborgs favner både en Gastro Bar og en Selskabs afdeling, som tilfælles har ambitionen om at levere uforglemmelige oplevelser med mad, drikke og gode mennesker som omdrejningspunkt.