Sidste Lørdag med Christian Pontoppidan – Porsborgs Gastro Bar i Ribe
I samarbejde med Christian Pontoppidan

Sidste Lørdag med Christian Pontoppidan

29/06 2019 kl. 18:30 - 29/06 2019 kl. 22:30

Vi har inviteret Christian Pontoppidan – som for år tilbage var bestyrer hos det daværende Porsborg – ind til denne "Sidste Lørdag". Uddannet fra Hovborg Kro og med et CV som indeholder stillinger som souschef hos både Hjerting Badehotel og Riberhøj kombineret med en stærk holdning til sæsonens råvarer, har vi store forventninger til denne "Sidste Lørdag". Idag tryller Christian hos det respekterede Stella Maris Hotel Deluxe i Svendborg.

"Sidste Lørdag" er en hel aften hvor vi både hylder, og giver plads til, én af de mange dygtige lokale kokke, mad- og smagsentusiaster vi har i vores skønne lokalområde. Vi har givet hovedpersonen frie hænder ifht. udvikling af menu samt eksekvering, hvilket betyder at du vil få en helt unik madoplevelse og en menu-sammensætning som du ikke til hverdag vil opleve hos Porsborgs.

Lad os tage dig gennem en skøn smagsoplevelse, og lad os sammen nyde hvad der sker når man giver dygtige mennesker kreativ frihed. En aften med overraskelser. Hver "Sidste Lørdag" i måneden.

Billet til denne "Sidste Lørdag"

29/06 2019 kl. 18:30 - 29/06 2019 kl. 22:30

Oplev Christian Pontoppidan på denne aften, hvor vi har givet ham kreativ frihed til at tage os gennem sit bud på den perfekte 3-retters i juni. 30 pladser.

Holdningen til mad som kan skabe magi.

Christian Pontoppidan, oprindeligt fra Gredstedbro, og nu bosat i Odense med sin kæreste – som i øvrigt også kommer fra Ribe – er indbegrebet af vor tids mad- og smagsentusiast. Christian siger selv:

"Mad er et stort begreb i vore dage, ligesom kokke er. Håndværket er igen in, hvilket jeg synes er fedt! Nogle er selvlært, andre er uddannede, men til fælles har vi de samme mål; at hver gæst får en positiv oplevelse med vores mad og det håndværk vi besidder. Jeg kan godt lide at trylle, uden at det hele bliver 'pincet anrettet. Mine gæster skal kunne forholde sig til det mad de får serveret. Ikke at sige, at overraskelsesmomentet ikke er vigtigt, men for mig er det smagsoplevelsen der er den primære overraskelse om man vil. Jeg vil gerne udfordre og inspirere med min mad."

Der er potentiale for at "Sidste Lørdag" i juni kan blive ganske magisk. Og hvem kan ikke bruge lidt af det...!

Gastronomi & Gode Oplevelser
Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3
6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3, 6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Porsborgs favner både en Gastro Bar og en Selskabs afdeling, som tilfælles har ambitionen om at levere uforglemmelige oplevelser med mad, drikke og gode mennesker som omdrejningspunkt.

Fødevarestyrelsen