Sidste Lørdag med Claus Lehmann Christensen – Porsborgs Gastro Bar i Ribe
I samarbejde med Claus Lehmann Christensen

Sidste Lørdag med Claus Lehmann Christensen

31/08 2019 kl. 18:30 - 31/08 2019 kl. 22:30

Vi har inviteret Claus Lehmann Christensen ind til denne "Sidste Lørdag". Gudsbenådet, alsidig og erfaren køkken-gøgler med et bagkatalog som bl.a. tæller den københavnske restaurant-scene, ophold i både franske og london’ske klassiske køkkener, samt af flere omgange souschef og køkkenchef i København, Esbjerg og Ribe.

"Sidste Lørdag" er en hel aften hvor vi både hylder, og giver plads til, én af de mange dygtige lokale kokke, mad- og smagsentusiaster vi har i vores skønne lokalområde. Vi har givet hovedpersonen frie hænder ifht. udvikling af menu samt eksekvering, hvilket betyder at du vil få en helt unik madoplevelse og en menu-sammensætning som du ikke til hverdag vil opleve hos Porsborgs.

Lad os tage dig gennem en skøn smagsoplevelse, og lad os sammen nyde hvad der sker når man giver dygtige mennesker kreativ frihed. En aften med overraskelser. Hver "Sidste Lørdag" i måneden.

Billet til denne "Sidste Lørdag"

31/08 2019 kl. 18:30 - 31/08 2019 kl. 22:30

Oplev Claus Lehmann Christensen på denne aften, hvor vi har givet ham kreativ frihed til at tage os gennem sit bud på den perfekte 3-retters i august. 30 pladser. Sæt igang.

Flirten som endte med at blive til meget mere.

Vi stødte første gang på Claus da vi samarbejdede med ham omkring udviklingen og eksekveringen af Porsborgs Julefrokost 2018. Og hvilken success!

Ikke alene leverede Claus en menu som endte med at gøres vores første jul hos Porsborgs helt speciel i og med vi rundede flotte +500 solgte kuverter, han medbragte også sin professionelle tilgang til sit fag, overblik, fantastiske humør og ikke mindst sit høje, høje kompetence-niveau inden for udvilking af mad og smag.

Flirten endte, som bekendt, med at Claus idag er partner og én af de tunge drivkræfter bag Porsborgs Selskaber. Vi er glade for at have ham tæt på os i hverdagen, og ikke mindst, glæder vi os til at kunne give manden kreativ frihed endnu engang i kælderen!

Gastronomi & Gode Oplevelser
Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3
6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3, 6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Porsborgs favner både en Gastro Bar og en Selskabs afdeling, som tilfælles har ambitionen om at levere uforglemmelige oplevelser med mad, drikke og gode mennesker som omdrejningspunkt.