Sidste Lørdag med Jacob Michelsen – Porsborgs Gastro Bar i Ribe
I samarbejde med Jacob Michelsen

Sidste Lørdag med Jacob Michelsen

28/09 2019 kl. 18:30 - 28/09 2019 kl. 22:30

Indbegrebet af "Sidste Lørdag" indkapsles når vi, for en aften, giver køkkenet og scenen til den lokale amatør-gastronom, Jacob Michelsen. Vi elsker tanken om, at lokale mad- og smagspersonligheder får et sted, hvor talenterne bliver vist frem og gæster forkælet. Og denne Sidste Lørdag bliver ingen undtagelse! Aftenens hovedperson er ikke bange for, at sige, at det afgørende for ham er den gode smag, kvaliteten af råvarer og en respekt for sæsonen. Sød musik i vores ører!

Jacob er kendt for sin legende tilgang til madudvikling. Netop fordi både håndværket og kreativiteten, hos den autodidakte entusiast, er udviklet ud fra timevis af eksperimenter og en tålmodig tilgang til konstant, at afprøve nye teknikker, og altså ikke fra den klassiske vej gennem skole, får vi også her en oplevelse fyldt af overraskelser. Vi glæder os!

Billet til denne "Sidste Lørdag"

28/09 2019 kl. 18:30 - 28/09 2019 kl. 22:30

Oplev én af vores lokale helte, når vi giver Jacob kreativ frihed til at tage os gennem hans bud på den perfekte sæsonmenu i sensommeren denne september. 30 pladser.

Dygtige mennesker med kreativ frihed

"Sidste Lørdag" er en hel aften hvor vi både hylder, og giver plads til, én af de mange dygtige lokale kokke, mad- og smagsentusiaster vi har i vores skønne lokalområde. Vi har givet hovedpersonen frie hænder ifht. udvikling af menu samt eksekvering, hvilket betyder at du vil få en helt unik madoplevelse og en menu-sammensætning som du ikke til hverdag vil opleve hos Porsborgs.

Lad os tage dig gennem en skøn smagsoplevelse, og lad os sammen nyde hvad der sker når man giver dygtige mennesker kreativ frihed. En aften med overraskelser. "Sidste Lørdag" i udvalgte måneder.

Køb plads nu

Vil du sikre dig én af de 30 pladser, er det lige her du booker

Gastronomi & Gode Oplevelser
Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3
6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3, 6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Porsborgs favner både en Gastro Bar og en Selskabs afdeling, som tilfælles har ambitionen om at levere uforglemmelige oplevelser med mad, drikke og gode mennesker som omdrejningspunkt.

Fødevarestyrelsen