I samarbejde med Martin og Jesper Løbner

Sidste Lørdag med Martin og Jesper Løbner

27/07 2019 kl. 18:30 - 27/07 2019 kl. 22:30

Jesper Løbner – det mere end almideligt lovende talent indenfor gastronomien – kommer med sit faglige fundament fra det yderst respekterede Ruth's Hotel i Skagen samt fra den franske højgastronomiske Michelin restaurant Les Bacchanales i Nice. Der er næsten ikke grund til at sige, at forventningerne til denne "Sidste Lørdag" i juli er store.

Og som om det ikke er nok, tager Jesper sin bror, Martin, med sig, som ligeledes er både erfaren og anerkendt for sin gastronomiske kunnen. Altså vil vi denne aften opleve en gastronomisk duo i form af brødrene Løbner. Vi glæder os!

Billet til denne "Sidste Lørdag"

27/07 2019 kl. 18:30 - 27/07 2019 kl. 22:30

Oplev de to ekstremt talentfulde brødre på denne aften, hvor vi har givet duoen kreativ frihed til at tage os gennem deres bud på den perfekte sæsonmenu i sommerlige juli. 30 pladser.

Dygtige mennesker med kreativ frihed

"Sidste Lørdag" er en hel aften hvor vi både hylder, og giver plads til, én af de mange dygtige lokale kokke, mad- og smagsentusiaster vi har i vores skønne lokalområde. Vi har givet hovedpersonen frie hænder ifht. udvikling af menu samt eksekvering, hvilket betyder at du vil få en helt unik madoplevelse og en menu-sammensætning som du ikke til hverdag vil opleve hos Porsborgs.

Lad os tage dig gennem en skøn smagsoplevelse, og lad os sammen nyde hvad der sker når man giver dygtige mennesker kreativ frihed. En aften med overraskelser. Hver "Sidste Lørdag" i måneden.

Mad med verden som legeplads

På aftenen har Jesper ladet sig inspirere af det franske køkken som han har stået i de sidste mange år, men også af sin nylige rejse gennem Indien, Thailand, Indonesien, New Zealand og Australien.

Fra begyndelsen af sin uddannelse har Jesper stilet imod at opleve noget nyt. I stedet for at finde en elevplads i Sydvestjylland, fik han elevplads ved Ruths Hotel i Skagen – et hotel som er kendt for sin kulinariske oplevelser i både en gourmetrestaurant og en fransk bistro, og altså siden på en toprestaurant i Nice, Frankrig. Et stop som souschef hos lokale Hotel Dagmar blev det også til for den talentfulde Jesper.

Køb plads nu

Vil du sikre dig én af de 30 pladser, er det lige her du booker

Gastronomi & Gode Oplevelser
Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3
6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3, 6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Porsborgs favner både en Gastro Bar og en Selskabs afdeling, som tilfælles har ambitionen om at levere uforglemmelige oplevelser med mad, drikke og gode mennesker som omdrejningspunkt.