Sidste Lørdag med Mikkel Hansen fra Pompei – Porsborgs Gastro Bar i Ribe
I samarbejde med Mikkel Hansen fra Pompei

Sidste Lørdag med Mikkel Hansen fra Pompei

25/05 2019 kl. 18:30 - 25/05 2019 kl. 22:30

Vi er stolte over at kunne præsentere Ribe's egen Brød- og Bagekonge. Vi har nemlig inviteret Mikkel Hansen fra Pompei ind til denne "Sidste Lørdag". Vi beundrer Mikkel for hans solide arbejde med Pompei og ikke mindst meritter fra Det Danske Bagerlandshold.

"Sidste Lørdag" er en hel aften hvor vi både hylder, og giver plads til, én af de mange dygtige lokale kokke, mad- og smagsentusiaster vi har i vores skønne lokalområde. Vi har givet hovedpersonen frie hænder ifht. udvikling af menu samt eksekvering, hvilket betyder at du vil få en helt unik madoplevelse og en menu-sammensætning som du ikke til hverdag vil opleve hos Porsborgs.

Lad os tage dig gennem en skøn smagsoplevelse, og lad os sammen nyde hvad der sker når man giver dygtige mennesker kreativ frihed. En aften med overraskelser. Hver "Sidste Lørdag" i måneden.

Billet til denne "Sidste Lørdag"

25/05 2019 kl. 18:30 - 25/05 2019 kl. 22:30

Oplev Mikkel Hansen fra Pompei på denne aften, hvor vi har givet ham kreativ frihed til at tage os gennem sit bud på den perfekte 3-retters i maj. 30 pladser. Sæt igang.

En verden af brød.

Mikkel og Pompei er kendt for det høje niveau indenfor brød og den stolte bagetradition, og det lokale bageri har da også fostret sin andel af unge, anerkendte bagehåndværkere.

Mikkel selv, er uddannet konditor i 1993 ved Flemming Nielsen, Håndværksbageriet i Ribe, og har arbejdet som konditor, men brødet var det der fangede hans største interesse. Interessen er sidenhen blevet vekslet om til et ganske unikt håndværk og talent, som har ført Mikkel ind på Det Danske Bagerlandshold som "Brødmand", hvor han har været en fast del af holdet siden 2013.

Landholdet har taget Mikkel forbi EM 13', Nordic Cup 13', 15', 17' og skal til VM kvalifikation til maj i Frankrig.

Sideløbende med landsholdet underviser Mikkel også i surdejkurser, dejføring og teknikker.

En central del af historien

Pompei

En helt central del af historien om Mikkel, er naturligvis Pompei. Det populære bageri blev startet tilbage i 1999 og har 20 års jubilæum i år. Hustruen Betina har været med fra starten, og er stadig en ligeså stor del af forretningen som Mikkel selv.

Gastronomi & Gode Oplevelser
Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3
6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3, 6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Porsborgs favner både en Gastro Bar og en Selskabs afdeling, som tilfælles har ambitionen om at levere uforglemmelige oplevelser med mad, drikke og gode mennesker som omdrejningspunkt.