Porsborgs Simretirsdage (årets sidste)

18/12 2018 kl. 17:30 - 18/12 2018 kl. 22:00

Hver tirsdag fra d. 23. oktober til og med d. 18. december, fejrer vi den mørke, kolde tid, med lækre Simrevinterretter i bedste folkekøkken stil. Hyggelig samvær og nem aftensmad for alle, til en pris der er til at overskue. For at vi er sikre på at der er nok til alle, vil vi bede dig bestille plads.

Vi går en både mørkere og koldere tid i møde. Men på samme tid også en tid vi synes er rigtig hyggelig. På bedste Folkekøkken manérer, inviterer vi derfor hver tirsdag indenfor til lækker Simremad, som har været over ilden hele dagen. Hyggelig samvær og nem aftensmad for alle, til en pris der er til at overskue.

For at vi er sikre på at der er nok til alle, vil vi bede dig bestille plads. Vi har plads til 30 mennesker hhv. kl. 17.30 og kl. 19.30

Velkommen til Simretirsdage.

Simretirsdag

18/12 2018 kl. 17:30 - 18/12 2018 kl. 22:00

På bedste Folkekøkken manerer inviterer vi ind til Simretirsdag. Bestil din plads lige her.

Menuen

Menuen for Simretirsdage

Hermed oversigt over hvad vi serverer på dette års SImretirsdage. Vi glæder os! Kom evt. tidligt, og spil et spil, drik et godt glas, og nyd den skønne simreduft sprede sig langsomt.

  • Tirsdag d. 30. oktober

    Chili con Carne

    Den krydrede gryderet som vi alle kender, dog vil vi denne aften forsøge at give den lidt nyt liv. Serveres med ris, friskbagt brød og tortillachips.

  • Tirsdag d. 6. november

    Osso Buco

    Den italienske egnsret fra Piemonte samt fra Lombardiet er en klassiker som vi holder helt enormt meget af. Hvis du ikke kender den, må du komme og opleve den. Kalveskank når det er bedst!

  • Tirsdag d. 13. november

    Braiserede oksehaler med smørstegte rodfrugter

    For mange, hører det sjældenhederne til, at spise haler. Det er en skam, da det er en prima oplevelse, og næsten intet andet kød bliver – under den rette behandling – ligeså smørmørt som netop haler.

  • Tirsdag d. 20. november

    Gullash

    Den ungarske gryderet som for mange – desværre – har et blakket ry. Det er vi kede af, da retten virkelig kan noget, når den laves med kærlighed og kvalitetsråvarer. Simpelt, men uhyre godt! Tak Ungarn.

  • Onsdag d. 28. november

    Ølbraiseret Svinespoleben med sødt og krydret spidskål

    Det møre kød sammen med det knasende, krydrede kål. Himmelsk! Serveres med klassiske kartofler og bagte løg. OBS: Denne uges Simretirsdag er sjovt nok flyttet til onsdag!

  • Tirsdag d. 4. december

    Rødvins-braiseret Svinenakkefilet

    Nakkefileten – som får et døgn i salt og derefter 6 timer i rødvin – smager ganske enkelt helt fantastisk. Serveres med søde løg og smørstegte gulerødder.

  • Tirsdag d. 11. december

    Kylling med hvidvin, flødesauce, svampe og urter

    En lidt lettere simreret, hvis base er kylling. Julen er jo tæt på nu, så vi må passe på med at spise for tungt. Ikk!

  • Tirsdag d. 18. december

    Gammeldags oksesteg – langtidsstegt med pilsner

    Vi slutter dette års serie af Simretirsdage af med manérer, og leverer en klassiker som de fleste har fået spoleret i diverse lokale forsamlingshuse. Vi vil gøre vores bedste for at levere over det niveau. Serveres med smørstegte grøntsager, perleløg og friskt grønt.

Kontakt os

Porsborgs
Torvet 3
6760 Ribe
Kontakt os!
+45 61 65 37 78

Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21

Porsborgs, Torvet 3, 6760 Ribe
Kontakt os!

Porsborgs Gastro Bar