Smagsrunden – Efterår 2020 – Porsborgs

Smagsrunden – Efterår 2020

17/08 2020 kl. 18.30 - 17/08 2020 kl. 23.00 Aldersgrænse: 18 år

Efterårets menu skal smages og testes! Vi er klar til at lukke op for 40 smags-interesserede mennesker, som har lyst til at hjælpe os med feedback på den næste sæson-menu.

Du bliver blandt de første til at smage vores nye retter, menuer og andre produkter, inden vi lancerer dem, og give os uvurderlig feedback, før vi udvikler færdig og åbner menuen for alle.

Vi har plads til 40 mennesker pr. gang. Prisen pr. deltager er 500,- inkl. drikkevarer som er afstemt til menuen. Alt i alt er det cirka halv pris ifht. normalprisen. Det eneste vi kræver tilbage fra dig er konstruktiv feedback. Og godt humør, naturligvis.

Billet til Smagsrunden

17/08 2020 kl. 18.30 - 17/08 2020 kl. 23.00

På denne specielle aften er du blandt de første 40 mennesker til at smage vores nye retter, menuer og andre produkter, inden vi lancerer dem, og give os uvurderlig feedback, før vi udvikler maden færdig og åbner menuen for alle.

Intet Porsborgs uden smag.

Smagsrunden?

Vi repræsenterer fagligheden, håndværket og holdningen til sæsonens råvarer. Men det er jer der repræsenterer smagen. Sammen skaber vi relevans for byen. Grundpræmissen hos Porsborgs er, at vi vil være relevante først og fremmest for mennesker, gæster og venner i vores nærmiljø. Ellers er der ikke et Porsborgs. Ganske simpelt.

Derfor afholder vi Smagsrunden hver gang vi lancerer en ny sæsonmenu eller andre nye koncepter. Det betyder at du som deltager får muligheden for at være den første til at smage vores nye retter, menuer og andre produkter, inden vi lancerer dem, og give os uvurderlig feedback, før vi udvikler maden færdig og åbner menuen for alle.

Vi har plads til 40 mennesker pr. gang, og de hidtil afholdte Smagsrunder har været totalt udsolgt. Prisen pr. deltager er 500,- inkl. drikkevarer som er afstemt til menuen. Alt i alt er det cirka halv pris ifht. normalprisen. Det eneste vi kræver tilbage fra dig er konstruktiv feedback. Og godt humør, naturligvis.

Det danske efterår

Efteråret. De mørkere eftermiddage, de hyggelige morgener med stearinlys. Efteråret er en helt speciel sæson, som indbyder til de gode og smagfulde retter.