Smagsrunden – Forår 2021 – Porsborgs

Smagsrunden – Forår 2021

01/03 2021 kl. 18.00 - 01/03 2021 kl. 22.00 Aldersgrænse: 18 år

Smagsrunden er tilbage. Og vi glæder os. Sidste gang tog vi smagspanelet gennem en generalprøve på hele vores nye menu, med dertilhørende drikke og baggrundsviden. Vi er nu klar til at lukke op igen, for 40 mennesker, som har lyst til at hjælpe os med uvurderlig feedback på den næste sæson-menu.

Du bliver blandt de første til at smage vores nye retter, menuer og andre produkter, inden vi lancerer dem, og give os uvurderlig feedback, før vi udvikler færdig og åbner menuen for alle.

Vi har plads til 40 mennesker pr. gang. Prisen pr. deltager er 700,- inkl. drikkevarer som er afstemt til menuen. Alt i alt er det cirka halv pris ifht. normalprisen. Det eneste vi kræver tilbage fra dig er konstruktiv feedback. Og godt humør, naturligvis.

Billet til Smagsrunden

01/03 2021 kl. 18.00 - 01/03 2021 kl. 22.00

På denne specielle aften er du blandt de første 40 mennesker til at smage vores nye retter, menuer og andre produkter, inden vi lancerer dem, og give os uvurderlig feedback, før vi udvikler maden færdig og åbner menuen for alle.

Intet Porsborgs uden smag.

Smagsrunden?

Vi repræsenterer fagligheden, håndværket og holdningen til sæsonens råvarer. Men det er jer der repræsenterer smagen. Sammen skaber vi relevans for byen. Grundpræmissen hos Porsborgs er, at vi vil være relevante først og fremmest for mennesker, gæster og venner i vores nærmiljø. Ellers er der ikke et Porsborgs. Ganske simpelt.

Derfor afholder vi Smagsrunden hver gang vi lancerer en ny sæsonmenu eller andre nye koncepter. Det betyder at du som deltager får muligheden for at være den første til at smage vores nye retter, menuer og andre produkter, inden vi lancerer dem, og give os uvurderlig feedback, før vi udvikler maden færdig og åbner menuen for alle.

Vi har plads til 40 mennesker pr. gang, og de hidtil afholdte Smagsrunder har været totalt udsolgt. Prisen pr. deltager er 700,- inkl. drikkevarer som er afstemt til menuen. Alt i alt er det cirka halv pris ifht. normalprisen. Det eneste vi kræver tilbage fra dig er konstruktiv feedback. Og godt humør, naturligvis.

Det danske forår

Mange har foråret som deres foretrukne årstid. For os er netop foråret også en fantastisk sæson, som inviterer os alle på noget af det mest fantastiske seafood man kan tænke sig. Sammen med masse af grønt, smag og forhåbentlig skønne lyse aftener.