Smagsrunden – Sommer 2021 – Porsborgs

Smagsrunden – Sommer 2021

03/05 2021 kl. 18.00 - 03/05 2021 kl. 22.00 Aldersgrænse: 18 år

Sommerens menu skal smages og testes! Vi er klar til at lukke op for 40 smags-interesserede mennesker, som har lyst til at hjælpe os med feedback på den næste sæson-menu.

Du bliver blandt de første til at smage vores nye retter, menuer og andre produkter, inden vi lancerer dem, og give os uvurderlig feedback, før vi udvikler færdig og åbner menuen for alle.

Vi har plads til 40 mennesker pr. gang. Prisen pr. deltager er 700,- inkl. drikkevarer som er afstemt til menuen. Alt i alt er det cirka halv pris ifht. normalprisen. Det eneste vi kræver tilbage fra dig er konstruktiv feedback. Og godt humør, naturligvis.

Billet til Smagsrunden

03/05 2021 kl. 18.00 - 03/05 2021 kl. 22.00

På denne specielle aften er du blandt de første 40 mennesker til at smage vores nye retter, menuer og andre produkter, inden vi lancerer dem, og give os uvurderlig feedback, før vi udvikler maden færdig og åbner menuen for alle.

Intet Porsborgs uden smag.

Smagsrunden?

Vi repræsenterer fagligheden, håndværket og holdningen til sæsonens råvarer. Men det er jer der repræsenterer smagen. Sammen skaber vi relevans for byen. Grundpræmissen hos Porsborgs er, at vi vil være relevante først og fremmest for mennesker, gæster og venner i vores nærmiljø. Ellers er der ikke et Porsborgs. Ganske simpelt.

Derfor afholder vi Smagsrunden hver gang vi lancerer en ny sæsonmenu eller andre nye koncepter. Det betyder at du som deltager får muligheden for at være den første til at smage vores nye retter, menuer og andre produkter, inden vi lancerer dem, og give os uvurderlig feedback, før vi udvikler maden færdig og åbner menuen for alle.

Vi har plads til 40 mennesker pr. gang, og de hidtil afholdte Smagsrunder har været totalt udsolgt. Prisen pr. deltager er 700,- inkl. drikkevarer som er afstemt til menuen. Alt i alt er det cirka halv pris ifht. normalprisen. Det eneste vi kræver tilbage fra dig er konstruktiv feedback. Og godt humør, naturligvis.

Den danske sommer

Vi elsker simpelthen sommeren! De lyse aftener, de lette retter, de kølige drinks og perlende bobler. Is, sommer-rabarber, søde tomater og socialt samvær under åben himmel. Altsammen nuancer af sommerfølelsen. Sommerens Smagsrunde er altid noget helt specielt for os, og vi glæder os selvsagt til at lege med sommerens smage.