Vindermenuen fra Local Cooking i unikke rammer – Porsborgs Gastro Bar i Ribe
I samarbejde med Ribe Kunstmuseum og Local Cooking

Vindermenuen fra Local Cooking i unikke rammer

25/10 2019 kl. 17:30 - 25/10 2019 kl. 23:00 Dørene åbner kl. 17:30. Aldersgrænse: 18 år

Nu har du muligheden for, at opleve vindermenuen fra Local Cooking, kokkekonkurrencen tilbage i september. Konkurrencen, som bl.a. er arrangeret af Sydvestjyske Smagsoplevelser, har særligt fokus på anvendelsen af lokale råvarer samt fortællingen bag. I et stærkt felt med prominente og etablerede navne som Den Røde Okse, Loftet Fine Dining, Nymindegab Kro og Ribehøj, tog Rasmus Errebo sejren og prisen med hjem til Porsborgs og Ribe.

Vi er naturligvis stolte, og det er en helt speciel anderkendelse for os! Men mere specielt er det, at vi nu har fået muligheden for, at skabe en helt unik oplevelse omkring vindermenuen, så andre end dommerpanelet kan få fornøjelsen.

Fredag d. 25. oktober kan du nemlig komme med til en aften, hvor den komplette vindermenu serveres for en række heldige gæster i de unikke rammer af Ribe Kunstmuseum. Der er 30 pladser til denne "popup-restaurant møder museum oplevelse". Prisen er inkl. adgang til Kunstmuséet hvor Edvard Munch udstillingen pt. kan opleves.

Fotocredit: Colin John Seymour Jr. (som var en del af dommerpanelet ved konkurrencen)

Billet

25/10 2019 kl. 17:30 - 25/10 2019 kl. 23:00 Dørene åbner kl. 17:30

Billetten giver dig adgang til Ribe Kunstmusseum og Edvard Munch udstillingen, samt den unikke middag. Vinmenu kan tilføjes.

Gastronomi & Gode Oplevelser
Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3
6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3, 6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Porsborgs favner både en Gastro Bar og en Selskabs afdeling, som tilfælles har ambitionen om at levere uforglemmelige oplevelser med mad, drikke og gode mennesker som omdrejningspunkt.

Fødevarestyrelsen