Gastro Bar – Porsborgs

Hos Porsborgs Gastro Bar elsker vi mad, drikke og mennesker og har gjort det til vores levevej. Stemningen er intim med kort til nabobordet og mad man deler på tværs af selskabet. Vores rejse er lige startet, og vi ville blive glade for at have dig med.

Velkommen

Vinteren 2022

Vinteren byder på det lækreste frokostkort og en yderst interessant sæsonmenu til aftenenerne. Ydermere finder du en ambitiøs række af vores allerbedste snacks og de skønneste vine, boblende bryg og dejlige safte.

Køkkenet

Vores køkken tager udgangspunkt i den nordiske fauna, kokkens altid gode humør og råvarer i sæson.

Derfor vil du sjældent få serveret en ens anretning fra besøg til besøg. Vi tror på at, dét at gå ud bør være en oplevelse hver gang. Det kan jo lyde både eventyrligt og skræmmende, men vi lover dig at du er i gode hænder.

Porsborgs Gastro Bar

— Ribe

Åbningstider

I den gamle, stemningsfyldte kælder, hvis historie går tilbage til 1582, ligger idag Porsborgs Gastro Bar. Kælderen med de smukke hvælvede lofter indbyder til hyggelige selskaber, og sortimentet i den lille restauration er stort. Her huses selskaber på op mod 60 siddende og spisende gæster, og langt flere når vejret tillader anvendelse af det tilhørende udeareal, midt på Torvet og Domkirkepladsen i gamle, smukke Ribe.

tirsdag – torsdag
11:30 – 21:00
fredag – lørdag
11:30 – 23:00
søndag
11:30 – 16:30

Adresse:

Torvet 3
6760 Ribe
Danmark

Kontakt

+45 30141870
gastrobar.ribe@porsborgs.dk