Foråret er her, og vi er klar til Corona-venlig udendørsservering.
Vores menu er bygget op således, at man groft sagt bestiller til bordet og ikke til personen. Derfra deler man smagsoplevelsen på tværs af retterne. Det er traditionelt set ikke noget, vi er så gode til i vores del af verden. Men hvorfor ikke udfordre det? Og skabe en mere social oplevelse omkring mad.
Serveres fra 11.30 - 16.30
Frokost
-
Moules marinières
Danske blåmuslinger dampet i tør Riesling, mættet med rigelige mængder fløde, citron og masser urter
dkk 150 -
Klassisk rørt tatar
Tilsmagt med Cognac, serveres med sprøde salater og kartoffel-chips
dkk 150 -
Porsborgs Frokostbord
(minimum 2 personer)
Køkkenet tager jer gennem 5 små delevenlige serveringer, kolde som varme retter, smørrebrød og alt det vi mener du ikke må gå glip af
dkk 185 -
Porsborgs Kejserlige Salat
Frisk romainesalat, Porsborgs kejserdressing og lækkert sprødt kyllingeskind, kommer med masser af revet Fyrtårnsost
dkk 120 -
De 3 Ristede
Porsborgs tilgang til det moderne smørrebrød, hvor råvarerne og tilberedningen altid udspringer af den aktuelle sæson
dkk 150 -
Porsborgs Steak-burger
Entrecôte boeuf, agurk relish, sprød romainesalat, tomater, hjemmerørt burgerdressing i stor, økologisk burgerbolle
dkk 120 -
Dagens dessert
Dagens bud fra køkkenet på sæsonens søde fristelse
dkk 75 -
Porsborgs Petit Fours
4 små søde sager som passer perfekt til kaffe, the eller ave
dkk 55
Snacks
Østers
1 stk. 35,- / 3 stk. 95,- / 6 stk. 165,- / 9 stk. 225,-
-
Østers Natural
med rødvinsvinaigrette & citron
-
Porsborgs Østers
med sæsonens garniture (spørg os)