Fisk, Fugl og Grønt som frugt – Porsborgs

Kendte smage under kærlig behandling og komponering

Fisk, Fugl og Grønt som frugt

Friske kartofler vendt i salt smør, persille og skalotteløg, saftig kyllingebryst, rabarber i sæson og koldrøget laks fra Fanø. Ahh, man kan næsten smage det, ikke? Her er menuen som vil overraske og imponere dine forårs-gæster.

Forret

  • Koldrøget Fanølaks med smagen af forår

    serveret med hytteost, små salater, dildolie og rugbrødsknas

Hovedret

  • Glaseret kyllingebryst med duften ramsløg

    med forårets spæde grøntsager i teksturer, sprødt skind, kartofler vendt med persille, smør og skalotteløg, samt timiansauce

Dessert

  • Rabarber, mazarin og mynte

    søde og syrlige rabarber med kage, sprød marengs og sorbet


Fuld menu DKK. 280,00

Betingelser:
  • Menuen kræver anretning hvorfor vi anbefaler at man allierer sig med en fagperson. Vælger man selv at anrette menuen, sørger vi for at levere menuen sammen med udførlige guidelines og instruktioner. Vi tilbyder også at eksekvere hele menuen hos selskabet (2-3 timer) til en mérpris på 1.500,-
  • Minimum antal kuverter: 10 stk.
  • Ved bestilling accepteres vores Handels- og leveringsbetingelser.

Vores altid gældende betingelser findes lige her.