Vores bedste bud på
Smagen af Forår
Foråret er fyldt med smukke farver, syrlige råvarer og længere aftener. Det er også en sæson hvor lækkert fisk er i fokus sammen med friske asparges, rødder og rabarber. Vores bud på årets forårsmenu favner det hele, og er udviklet til at være en central del af festen. Smagsoplevelser udover det sædvanlige, pakket ind i forårets farver. Værsgo'
Forretter
-
Rørt stenbidderrogn
med friske urter, skalotteløg og lime, med sprød boghvedevaffel, økologisk creme fraiche og peberrod
Rimmet helleflynder
med grønne asparges, knasende lufttørret skinke, syrnet flødesauce og dildolie
Smørstegt kuller
nye gulerødder og cremet blåmuslingesauce
Hovedretter
-
Lun lammebov
med syltede rabarber, ramsløg, og sauce på fermenterede champignons
Kalveculotte
med glaserede hvide asparges og timian, årstidens bedste kartoffel, bagte persillerødder, samt kalvesky med sennepskorn
Dessert
-
Porsborgs tilgang til rabarber
som sødt, blød, koldt og varmt
eller
Porsborgs udvalg af oste
kommer med brød og knas samt sæsonens garniture
Fuld menu DKK. 550,00
5 retter DKK. 490,00
4 retter DKK. 410,00
3 retter DKK. 330,00
Betingelser:
- Menuen kræver anretning hvorfor vi anbefaler at man allierer sig med en fagperson. Vælger man selv at anrette menuen, sørger vi for at levere menuen sammen med udførlige guidelines og instruktioner. Vi tilbyder også at eksekvere hele menuen hos selskabet (4-5 timer) til en mérpris på 2.000,-
- Minimum antal kuverter: 20 stk.
- Ved bestilling accepteres vores Handels- og leveringsbetingelser.
Vores altid gældende betingelser findes lige her.