Smagen af Forår – Porsborgs

Vores bedste bud på

Smagen af Forår

Foråret er fyldt med smukke farver, syrlige råvarer og længere aftener. Det er også en sæson hvor lækkert fisk er i fokus sammen med friske asparges, rødder og rabarber. Vores bud på årets forårsmenu favner det hele, og er udviklet til at være en central del af festen. Smagsoplevelser udover det sædvanlige, pakket ind i forårets farver. Værsgo'

Forretter

  • Rørt stenbidderrogn

    med friske urter, skalotteløg og lime, med sprød boghvedevaffel, økologisk creme fraiche og peberrod

    Rimmet helleflynder

    med grønne asparges, knasende lufttørret skinke, syrnet flødesauce og dildolie

    Smørstegt kuller

    nye gulerødder og cremet blåmuslingesauce

Hovedretter

  • Lun lammebov

    med syltede rabarber, ramsløg, og sauce på fermenterede champignons

    Kalveculotte

    med glaserede hvide asparges og timian, årstidens bedste kartoffel, bagte persillerødder, samt kalvesky med sennepskorn

Dessert

  • Porsborgs tilgang til rabarber

    som sødt, blød, koldt og varmt

    eller

    Porsborgs udvalg af oste

    kommer med brød og knas samt sæsonens garniture


Fuld menu DKK. 550,00

5 retter DKK. 490,00

4 retter DKK. 410,00

3 retter DKK. 330,00

Betingelser:
  • Menuen kræver anretning hvorfor vi anbefaler at man allierer sig med en fagperson. Vælger man selv at anrette menuen, sørger vi for at levere menuen sammen med udførlige guidelines og instruktioner. Vi tilbyder også at eksekvere hele menuen hos selskabet (4-5 timer) til en mérpris på 2.000,-
  • Minimum antal kuverter: 20 stk.
  • Ved bestilling accepteres vores Handels- og leveringsbetingelser.

Vores altid gældende betingelser findes lige her.