Mixtapes & Playlists – Porsborgs Gastro Bar i Ribe
Musikken

Mixtapes & Playlists

Sammen med Spotify sammensætter vi en række mixtapes og playlists som ikke blot indeholder musik vi holder af, men også musik som du kan have med dig til festen, i køkkenet, på stranden, eller hvor du måtte have lyst til at tage den med. Klik. Lyt. Del.

Følg med. Vi udgiver løbende nye materialer. Det eneste du behøver er en Spotify konto.

Porsborgs

Morning Mist

Morgenen er bare den bedste tid på dagen. Og til den bedste tid, hører sig også dejlige toner og stimulerende tracks. Det er hvad vi har samlet her, hvor du både får soul, beats, klarinet og lidt orgel. En skøn samling til de gode morgener hvor du er tidligt nok oppe, til at opleve disen stille forsvinde.

Porsborgs Nytårs Playliste

Forecast 2019

Vi siger så småt farvel til 2018 og goddag til 2019. Vores egen latino-krydderi Daniel Paternina Cavicchia Hansen har derfor sammensat sit bud på en playliste som du bør lytte til idag, på denne årets sidste dag.

Porsborgs

Mornings

Vi holder meget af morgener. En ny dag, byen der vågner, kaffen der dufter og energien som stille bygges op. Derfor har vi samlet de bedste tracks til den gode morgenstund på én playliste.

Samlingen startede vi på da vi startede Porsborgs, hvorfor playlisten har mange minder vedhæftet, ikke mindst for os. Men forhåbentligt også for dig som har været med os fra starten. Værsgo.

Jazzy Blue Vibes

I forbindelse med Jazz Festivalen 2018, udgiver vi 18 fantastiske numre som både fungerer som opvarmning til festivalen, men også en playliste du kan anvende ved middags-selskabet, de stille morgener eller som lydbillede til din næste gåtur med hunden.

Samlingen er inspireret af både jazz og blues, og indenfor rammerne både up- og downtempo.

Basement Sessions

Jazzy Vibes

Dybt inspireret af jazzen, men krydret med en urban tilgang til den fine genre. Som en del af vores Basement Sessions er Jazzy Vibes et mashup mellem flere stilarter såsom Jazz, Hiphop, og Soul, og en samling af tracks med attitude og energi.

Gastronomi & Gode Oplevelser
Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3
6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3, 6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Porsborgs favner både en Gastro Bar og en Selskabs afdeling, som tilfælles har ambitionen om at levere uforglemmelige oplevelser med mad, drikke og gode mennesker som omdrejningspunkt.

Fødevarestyrelsen