Forespørgsel-#10519 – Porsborgs
  • Antal personer: 34 voksne
  • Type: Sølvbryllup

10/10/2020
– afholdt hos Porsborgs Gastro Bar, Ribe

Forretter

  • Cuissard de meunier au morkel satay

    Meunierestegt frølår med morkel satay

    Sprød tærte og jomfruhummer

    Med små fintskårne grøntsager og citronolie

    Laks med duften af frisk røg

    Hjertesalat - Rygeost - Paprika

Hovedretter

  • Dansk kalveculotte med timian og mild peber

    Med bagte grøntsager, krydderurter og sennepsvinaigrette

    Glaserede svineskanke med svesker, æbler og sauce

    Med braiseret selleri og gulerødder

    Forårets løg som er grillede og marinede

    Cremet kikærtepuré, brøndkarse og fine flager af parmesan

    Skøn cremet perlebygotto

    Med hvidvin og frisk timian

    Kartofler skal der til

    Små ristede kartofler vendt med persille og god olivenolie

    Fennikel & agurk

    hånd i hånd med grønne ærter, smagen af estragon og god olivenolie

Dessert

  • Hvidchokolade pannacotta med smagen af lakrids

    Toppet med cremet flødeskum rørt med hindbærsyltetøj

    Porsborgs Power Brownie

    Med cremet mælkekaramel og ristede hasselnødder

    Fuldfed hjemmelavet vanilje og jordbæris

    for det slår alt andet