Forespørgsel-#14019 – Porsborgs
  • Antal personer: 36 voksne og 2 børn (under 10 år)
  • Type: Barnedåb

29/02/2020
– afholdt hos Porsborgs Gastro Bar, Ribe

Velkomst & Snacks

  • 3 slags kanapeer

    med dejligt fyld

Hovedret

  • Glaserede svineskanke med svesker, æbler og sauce

    Med braiseret selleri og gulerødder

    Dansk kalveculotte med rosmarin og mild peber

    med forårets spæde grøntsager i teksturer, råstegte små kartofler med trøffelolie, samt kraftig kalveskysauce med syltede sennepskorn

    Broccooli og blomkål

    Med stegt bacon, rødløg og citronskal

    Kål & æbler

    sommerens kål i lækker marinade, med sprængfarlige æbler, et touch af chili og bredbladet persille

    Perlebyg & Ærter

    perlebyg hånd i hånd med grønne ærter, smagen af estragon og citronolie

    Kartofler skal der til

    Små ristede kartofler vendt med persille og god olivenolie

    Røget Fanø laks med vilde urter

    Med purløgmayonnaise og sprødt rugbrød

Dessert

  • Porsborgs Power Brownie

    Med cremet mælkekaramel og ristede hasselnødder

    Hvidchokolade pannacotta med smagen af lakrids

    Toppet med cremet flødeskum rørt med hindbærsyltetøj

    Fuldfed hjemmelavet vanilje og jordbæris

    for det slår alt andet