Forespørgsel-#3110 – Porsborgs
  • Antal personer: 70 voksne
  • Type: Andet

20/03/2019
– afholdt hos Esbjerg Museum, Esbjerg

Hovedret

  • Koldrøget Fanølaks med smagen af forår

    serveret med hytteost, små salater, dildolie og rugbrødsknas

    Nænsomt tilberedt torsk med lidt kværnet sort peber

    Kippersmayonnaise, knasende frisk agurk og æg der smiler til en

    Forårets løg som er grillede og marinede

    Cremet kikærtepuré, brøndkarse og fine flager af parmesan

    Ristede små kartofler

    Vendt med friskhakkket persille og god olivenolie

    Stegt Kylling

    med ”knuste” jordskokker, citron og skysauce

    Dansk oksefilet som bare smager godt

    Aromatiske gulerødder med timian og dejlig varm pebersauce

Sødt

  • Porsborgs Power Brownie

    med vaniljefløde, pocherede rabarber, og sprødt knas


    2 modne oste fra Porsborgs ostekort

    Serveret i sammenspil med et par hjemmelavede tapanader

+ Friskbagt brød & pisket smør