Forespørgsel-#3212 – Porsborgs
  • Antal personer: 10 voksne
  • Type: Firmafest

19/02/2020
– afholdt hos Porsborgs Gastro Bar, Ribe

Forret

  • Fisk & skaldyr hånd i hånd

    Pocheret laks med blomkål og vanilje, Jomfruhummer i sprød tærte med urter, marinerede rejer med hvid asparges samt Issing med spinat, hasselnød og dild

Mellemret

  • Havtaskehale stegt i smør, så duften af nødder kommer frem

    Med skønne glaserede skorzonerrødder, knasende lufttørret skinke, syrnet flødesauce og aromatisk dildolie

Hovedret

  • Oksemørbrad som bare smager godt

    Aromatiske gulerødder med timian og dejlig varm rødvinssauce

Dessert

  • Chokolade - masser af god chokolade

    Fyldig mørk chokoladekage med cremet blåbærmousse og hvid chokolade, sprød ´gode råd´ vaffel med chokoladeganache og tørrede blåbær samt fuldfed Bora-Bora vaniljeparfait