Forespørgsel#-3669 – Porsborgs
  • Antal personer: 69 voksne
  • Type: Reception

26/10/2019
– afholdt hos Farup Fælled, Ribe

Forretter

  • Sprød tærte og jomfruhummer

    Med små fintskårne grøntsager og citronolie

    Røget Fanø laks

    tørsaltet laks med sart røgsmag, hytteost, dild og sprød toast

    Nænsomt tilberedt torsk med lidt kværnet sort peber

    Kippersmayonnaise, knasende frisk agurk og æg der smiler til en

Hovedretter

  • Dansk oksefilet som bare smager godt

    med aromatiske gulerødder og andet lækkert grønt med timian og dejlig varm bearnaisesauce

    Krondyr så mørt, at det smelter på tungen

    Med smørristede svampe og salvie

    Økologisk Porchetta med spøde svær

    Fyldt med masser af bredbladet persille, sennep og kærlighed

    Blomkål og græskarkerner

    Marineret med estragon og duften af citron

    Efterårets løg - grillede og marinerede

    På en cremet bønnepuré med brøndkarse og flager af parmesan

    To slags kartofler skal der til

    Små råstegte som vi alle kan li', og så Porsborgs svar på en “rösti” smagt til med purløg og bacon

Desserter

  • Blommetærte med smagen af marcipan

    Serveret med syltede blommer i god portvin

    Knasende sprød vaffel

    Fyldt med den skønneste hvide chokolademousse og lakrids

    Fuldfed vaniljeis

    Anrettet med makroner og havtornsirup

    Porsborgs Power Brownie

    Med cremet mælkekaramel og ristede hasselnødder

"Skrub af mad"

  • Porsborgs drøn af en tartelet

    stor sprød tartelet med saftig hanekylling, friske hvide asparges, cremet sauce og vilde urter

DKK. 70