Forespørgsel#-3856 – Porsborgs
  • Antal personer: 29 voksne
  • Type: Konfirmation

28/04/2019
– afholdt hos Porsborgs Gastro Bar, Ribe

Snacks

  • Sprøde grøntsagsstave

    med drænet yoghurt tilsmagt lime og hyldeblomst samt rugbrødsknas

    Rustikke kartoffelchips

    med purløgspulver, havsalt og Porsborgs Sourcream dip

Forret

  • Porsborgs allerbedste lakseroulade

    Tynde skiver halehængt laks med cremet flødeost og fint snittet purløg

Hovedret

  • Kyllinger – saftige og gode

    helstegte kyllinger som lige har ligget et par døgn i marinade og serveret med skysauce

    Dansk oksefilet som bare smager godt

    med aromatiske gulerødder og andet lækkert grønt med timian og dejlig varm bearnaisesauce

    Blomkål og græskarkerner

    Marineret med estragon og duften af citron

    Kål & Æbler

    Sommerens kål i lækker marinade, med ristede græskarkerner, sprængfarlige æbler, et touch af chili og bredbladet persille

    Tomat og mozzarella

    Som salat, vendt med friske forårsløg, god olivenolie basilikum

    Perlebyg & Ærter

    perlebyg hånd i hånd med grønne ærter, smagen af estragon og citronolie

    Fennikel & agurk

    hånd i hånd med grønne ærter, smagen af estragon og god olivenolie

    To slags kartofler skal der til

    Små råstegte som vi alle kan li', og så Porsborgs svar på en “rösti” smagt til med purløg og bacon

Der laves en aromatisk selleri "steak" til vegetaren, som serveres sammen med hovedretbuffeten

Serveret som buffet

Dessert

  • Porsborgs tilgang til jordbær

    som søde og friske, som cremet mousse, som is og med Porsborgs Power Brownie, og til sidst lidt hvid chokoladeparfait og knas, til at runde det hele af.

"Skrub af mad"

  • Ristede hotdogs - mit alles

    Der beregnes to stk. pr. person