Forespørgsel#-5224 – Porsborgs
  • Antal personer: 9 voksne
  • Type: Reception

01/02/2020
– afholdt hos Ribe Kunstmuseum, Ribe

Frokostmenu kl.13

  • Nænsomt tilberedt torsk med lidt kværnet sort peber

    Kippersmayonnaise, knasende frisk agurk og æg der smiler til en

    Fantastisk oksefilet stegt med citrontimian og peber

    Med glaserede gulerødder, skorzonerrod med rosmarin, Porsborgs kartoffel "Rösti", aromatisk blomkål og friske urter, samt lækker rødvinssauce og råstegte kartofler á part

    Pære Belle Helene som vi laver den på Porsborgs

    Urtepocheret pære med cremet flødeis med smagen af vanilje og hasselnødde "sne"

Reception

  • Dejlig kølig hvidvin, som den er bedst

    Tysk økologisk Riesling serveret med kærlighed

    3 slags kanapeer

    med dejligt fyld