Forespørgsel-#7902 – Porsborgs
  • Antal personer: 20 voksne
  • Type: Rund Fødselsdag

01/02/2020
– afholdt hos Porsborgs Gastro Bar, Ribe

Forretter

  • Avocado og håndpillede rejer

    Med små salater, sort peber og citronolie

    Nænsomt tilberedt torsk med lidt kværnet sort peber

    Kippersmayonnaise, knasende frisk agurk og æg der smiler til en

    Laksetatar af røget laks

    Med æble, hytteost, sprødt rugbrød og dild

Hovedretter

  • Kalveculotte

    med glaserede hvide asparges og timian, årstidens bedste kartoffel, bagte persillerødder, samt kalvesky med sennepskorn

    Skindstegt kyllingebryst

    Farseret med urter, stegt i smør, og serveret med nye grøntsager, samt intens hønseskysauce

    Kartofler skal der til

    små råstegte med lune krydderier, samt en halv af de bagte med smeltet timiansmør

    Kål & æbler

    sommerens kål i lækker marinade, med sprængfarlige æbler, et touch af chili og bredbladet persille

    Perlebyg & Ærter

    perlebyg hånd i hånd med grønne ærter, smagen af estragon og citronolie

    Grøn salat med noget for en hver smag

    anrettet ”bland selv style” og selvfølgelig med Porsborgs bedste Sour Cream dressing på siden

Dessert

  • Power Brownie

    Med cremet vaniljefløde, friske og marinerede hindbær og sprødt knas

    Fuldfed hjemmelavet vanilje og lakridsis

    for det slår alt andet