Forespørgsel#-8002 – Porsborgs
  • Antal personer: 90 voksne
  • Type: Rund Fødselsdag

06/10/2019
– afholdt hos Gredstedbro Hotel, Gredstedbro

Fisk & Skaldyr

  • Røget Fanø laks

    med hytteost, dild og sprød toast

    Avocado og håndpillede rejer

    Med små salater, sort peber og citronolie

    Dampede blåmuslinger

    Serveret i en herlig sauce med fennikel og citrontimian

    Nænsomt tilberedt torsk med lidt kværnet sort peber

    Kippersmayonnaise, knasende frisk agurk og æg der smiler til en

    Koldhævet brød

    Med luftig kryddersmør

Kød & Grønt

  • Porsborgs udvalg af charcuteri

    Udvalg af pølser, lufttørret skinke og paté. Et par gode oste kommer også på bordet, samt forskellige tapanader, kompot og friskbagt brød.

    Sprøde forårsruller med raita og frisk mynte

    Fyldt med marineret oksekød og masser af grøntsager

    Braiseret kyllingedrumstick

    Serveret med svampemayonnaise og knasende lufttørret skinke

    Terrine af velsmagende kylling

    Med estragon og sennepskorn

    Kål & æbler

    sommerens kål i lækker marinade, med sprængfarlige æbler, et touch af chili og bredbladet persille

    Perlebyg & Ærter

    perlebyg hånd i hånd med grønne ærter, smagen af estragon og citronolie

    Fennikel & agurk

    hånd i hånd med grønne ærter, smagen af estragon og god olivenolie

    Rodfrugter bagt så de bliver så dejlig sødlige

    serveret som salat med ristede græskarkerner og herlig citronolie

Ost og lidt sødt til at slutte af med

  • 2 modne oste fra Porsborgs ostekort

    Serveret i sammenspil med et par hjemmelavede tapanader

    Black Mamba

    Verdens bedste chocolate-fudge cake med nødder og frysetørrede bær

    Blommetærte med smagen af marcipan

    Serveret med syltede blommer i god portvin

    Fuldfed hjemmelavet vanilje og lakridsis

    for det slår alt andet