Forespørgsel#-8003 – Porsborgs
  • Antal personer: 150 voksne
  • Type: Bryllup

11/01/2020
– afholdt hos Trøjborg Hovedgård, Bredebro

Forret - Tallerkenserveret

  • Pocheret laks & blomkål i teksturer

    Veltilberedt laks med blomkålpuré og vanilje, stegte buketter med saltede mandler, crudité med persilleolie, og små knasende tern af rugbrød og masser af urter

Hovedret - Tallerkenserveret

  • Dejlig oksemørbrad & og braiserede oksekæber i sprød skorpe

    Anrettet med aromatiske gulerødder i timian, små pastinakker med persille, forårsløg, bagt grøntsagsmosaik, cremet selleri med brunet smør, samt den skønneste portvinssauce med ristede svampe

    Serveret á part

    Nydelige små kartofler

    Vendt med tørrede svampe og persille

Dessert - Serveret på buffet

  • Fuldfed brombærparfait med marinerede brombær

    Serveret med velpisket flødeskum og ristede hasselnødder

    Knasende sprød vaffel

    Fyldt med dejlig vaniljeparfait