Forespørgsel-#8069 – Porsborgs
  • Antal personer: 30 voksne og 1 børn (under 10 år)
  • Type: Konfirmation

14/06/2020
– afholdt hos Porsborgs Gastro Bar, Ribe

Forret - Serveret på tallerken

  • Porsborgs allerbedste udgave af en tartelet

    Stor sprød hjemmebagt tartelet med saftige kyllingestykker, asparges, cremet sauce, sprød serranoskinke og masser af urter

Hovedret - Serveret på tallerken

  • Dansk kalveculotte med rosmarin og mild peber

    med forårets spæde grøntsager i teksturer, råstegte små kartofler med trøffelolie, samt kraftig kalveskysauce med syltede sennepskorn

Dessert - Serveret på tallerken

  • Porsborgs tllgang til rabarber

    som søde og syltede, som cremet mousse, som is og med Porsborgs Power Brownie, og til sidst lidt hvid chokoladeparfait og knas, til at runde det hele af.

"Skrub af mad"

  • Ribs

    i spicy ginger b.b.q.sauce

    Kartofler skal der til

    Små ristede kartofler vendt med persille og god olivenolie

    Coleslaw med et asiatisk præg

    Lavet på gulerødder, forårsløg og hvidkål vendt i cremet dressing med honning