Forespørgsel-#9031 – Porsborgs
  • Antal personer: 24 voksne og 7 børn (under 10 år)
  • Type: Barnedåb

24/11/2019
– afholdt hos Porsborgs Gastro Bar, Ribe

Forret - tallerken serveret

  • Porsborgs allerbedste udgave af en tartelet

    Stor sprød hjemmebagt tartelet med saftige kyllingestykker, hvide asparges, cremet sauce og vilde urter

Hovedret - serveret på buffet

  • Sprængt svinekam ”Barbara Bush style”

    krydret svinekam som de ville have spist den på den texanske prærie

    Dejlig kalve culotte med rosmarinsauce

    Serveret på dampede friske grøntsager vendt i kryddersmør

    Kartofler skal der til

    Små ristede kartofler vendt med persille og god olivenolie

    Grøn salat med noget for en hver smag

    anrettet ”bland selv style” og selvfølgelig med Porsborgs bedste Sour Cream dressing på siden

Dessert & Kaffe- serveret på buffet, sammen med egen medbragt dåbskage

  • Fuldfed hjemmelavet vanilje og lakridsis

    for det slår alt andet

    Dejlig frisk brygget kaffe

    Lavet med kærlighed