Post Corona – Porsborgs

Post Corona

Visse dage glemmer man bare aldrig. Sine børns fødselsdag, Danmarks EM sejr i 1992, første gang man havde tømmermænd, for blot at nævne en mindre samling af meget forskelligartede begivenheder. For vores vedkommende kan der tilføjes endnu en dato til rækken, nemlig torsdag d. 12. marts 2020 hvor Corona-pandemien tog sit greb i Danmark.

Grundet anbefalingerne fra den danske regering – valgte vi at lukke samtlige aktiviter under Porsborgs på netop denne torsdag i marts. Hvad der skulle ramme Verden, havde vi langt fra forudset… Alligevel, lancerede vi et nyt tiltag, som skulle fungere, som vores forsøg på en redning, af vores forretning; take-away.

Take-Away

TAK

Take-Away blev uden tvivl vores redning. Eller tillad os, at omformulere; alle jer, som har bakket op, og købt vores take-away har reddet os! Der skal lyde en GIGANTISK TAK. Hånden på hjertet – vi tror ikke på, at Porsborgs havde været tilstede hvis ikke det havde været for den flotte opbakning fra jer.

Med take-away har vi ikke alene skabt en ny forretning i Porsborgs, vi har også oplevet hvor meget kærlighed og opbakning der er tæt på os. Vi ved allerede nu, at vi vil fortsætte med take-away i fremtiden, men i hvilken præcis form, er vi endnu ikke sikre på. Mere om denne del på et senere tidspunkt.

Vi skylder også en stor tak til to specielle virksomheder, som har været stærkt medvirkende til, at vi er lykkedes med take-away. CB Auto, Ribe og Storgaard Biler, Bramming har begge sponsoreret biler til os under Corona-krisen.

En branche i knæ

Vi har set en hel branche, og en dertilhørende fødekæde, helt i knæ! Vi tror ikke, det hele billede endnu er tegnet, og de kommende 6-12 måneder bliver fortsat kritiske for samtlige aktører i branchen. Vi skal alle træde varsomt, vi skal være ekstremt opmærksomme på udgifter og vi skal generelt agere endnu klogere end hidtil. Vi er alle under fortsat pres, lang tid endnu.

Regeringen har gjort deres del, med historiske hjælpepakker. Hjælpepakker, som vi skal huske, ophører i juni. Ergo, har mange aktører i restaurations- og oplevelsesbranchen haft mulighed for, at ride denne første del af krisen af, med stor hjælp fra staten. Den hjælp ophører inden længe, og af samme årsag, mener vi, at de kommende mange måneder fortsat er ekstremt kritiske for vores branche.

Det er op til os, og hver enkelt, at træffe de nødvendige beslutninger, for at vi også består "imorgen". For Corona-krisen er langt fra overstået, med næste fase af Danmarks genåbning. Tværtimod, går vi en mindst ligeså kritisk tid i møde, hvor vi altså skal forholde os til, at regeringen og staten stille og roligt slipper "sikkerhedsnettet".

Åbningen

JA FOR HULAN!! Vi kan åbne igen, og vi glæder os ekstremt meget. Regeringens retningslinjer – som vi først modtog sent torsdag d. 14. maj – er meget rimelige, og i det hele taget meget nemmere, at arbejde med end frygtet. Det skal nok gå...

Men set i lyset af det hele billede, som vi ser det og som beskrevet ovenfor – visheden om, at det er vores eget ansvar, at tage de rigtige skridt i denne ukendte tid, at vi fortsat er meget sårbare grundet den tunge effekt af Corona-pandemien, som har præget marts, april og maj – men også den fortsatte påvirkning vi alle vil være under, er vi forsigtige. Det betyder;

Første

Åbningsdag

Første åbningsdag er onsdag d. 20. maj. Vi åbner kl. 11.30 og har åbent til kl. 21.00

Midlertidigt ændrede

Åbningstider

Onsdag - Torsdag: 11.30 - 21.00
Fredag - Lørdag: 11.30 - 00.00

Corona-relaterede

Retningslinjer

  • Betaling sker ved bordet, så vi ikke samler gæster ved baren.
  • Vi har mindre kapacitet end normalt grundet kravet om afstand, så hvis du har mulighed herfor, så reserver bord online. Så slipper du for evt. at gå forgæves.
  • Vi følger naturligvis såvel anbefalinger som krav til rengøring, hygiejne og værnemidler

Reserver bord

Vi kan igen byde indenfor i den hyggelige kælder, og vi glæder os til at se jer.

Maden

Vi nåede lige akkurat, at lancere den nye Forårsmenu 2020. Menuen fik store roser, og er den sæson-menu, som hidtil har høstet flest roser og højest karakter ved Smagsrunden.

Du kan netop nå, at prøve menuen, inden vi skal skifte til Sommermenuen.