Selskaber – Porsborgs
Fantastiske

Selskaber

Vores primære fokus er helstøbte løsninger til større selskaber eller unikke private dinings, events, kultur- og virksomhedsarrangementer, runde fødselsdage, bryllupper og receptioner, hvor kernen er fantastiske madoplevelser af høj kvalitet.

Om Porsborgs Selskaber

Tung erfaring i ny konstellation, og krydret med ambitioner.

Bag Porsborgs Selskaber står Rasmus Errebo med sit team. Rasmus er mangeårig forkæmper for det gode håndværk, og et kendt navn i gastronomiens verden. Med stor erfaring fra restaurantscenen både nationalt og uden for Danmarks grænser, som tæller alt fra kantinedrift, selskaber, hotel, og festivaler til Michelin-restauranter, bringer han en helt unik tilgang til sit fag.

En selskabsafdeling under en Gastro Bar? Ja, præcis. Porsborgs er født som en Gastro Bar i Ribe, Vestjylland. Men seks måneder efter man åbnede dørene, kunne vi sammen se et behov for, og gode synergier i, en decideret afdeling for madløsninger til større selskaber.

Porsborgs Gastro Bar er centreret omkring gode råvarer og mindst ligeså gode oplevelser. Det betyder bl.a. at man opdaterer hele sin menu fire gange årligt – sammen med årstiderne – og på den måde ikke alene sørger for at maden smager så godt som muligt, men også at der ofte er nye oplevelser at hente for gæsterne.

Kernen er den samme hos Porsborgs Selskaber. Vi tror på at kvalitet skaber gode oplevelser. Vi tror på, at hvis vi gør os umage hver dag, skaber vi det perfekte grundlag for glæde – hos os selv, og de mennesker vi er i berøring med.

Rasmus Errebo

Mangeårig forkæmper for det gode håndværk, og et kendt navn i gastronomiens verden. Med stor erfaring fra restaurantscenen både nationalt og uden for Danmarks grænser, som tæller alt fra kantinedrift, selskaber, hotel, og festivaler til Michelin-restauranter, bringer han en helt unik tilgang til sit fag.