Selskaber – Porsborgs Gastro Bar i Ribe

Vores primære fokus er madløsninger til større selskaber, events, kultur- og virksomhedsarrangementer, runde fødselsdage, bryllupper, receptioner, m.m. hvor kernen er fantastiske madoplevelser af høj kvalitet.

Og det kan endda kombineres med den store viden der allerede er i Porsborgs Gastro Bar omkring øl fra hele verden, kvalitetskaffe og andre delikatesser og topvine fra mindre vinhuse i Europa.

Om Porsborgs Selskaber

Tung erfaring i ny konstellation, og krydret med ambitioner.

Bag Porsborgs Selskaber står Rasmus Errebo - mangeårig forkæmper for det gode håndværk. Rasmus er et kendt navn i gastronomiens verden og med stor erfaring fra restaurantscenen både nationalt og uden for Danmarks grænser, som tæller alt fra kantinedrift, selskaber, hotel, og festivaler til Michelin-restauranter.

En selskabsafdeling under en Gastro Bar? Ja, præcis. Porsborgs er født som en Gastro Bar i Ribe, Vestjylland. Men seks måneder efter man åbnede dørene, kunne vi sammen se et behov for, og gode synergier i, en decideret afdeling for madløsninger til større selskaber.

Porsborgs Gastro Bar er centreret omkring gode råvarer og mindst ligeså gode oplevelser. Det betyder bl.a. at man opdaterer hele sin menu fire gange årligt – sammen med årstiderne – og på den måde ikke alene sørger for at maden smager så godt som muligt, men også at der ofte er nye oplevelser at hente for gæsterne.

Kernen er den samme hos Porsborgs Selskaber. Vi tror på at kvalitet skaber gode oplevelser. Vi tror på, at hvis vi gør os umage hver dag, skaber vi det perfekte grundlag for glæde – hos os selv, og de mennesker vi er i berøring med.

Vi skaber smagsoplevelser

Vi leverer altid kvalitet. Vi prioriterer altid friske råvarer i sæson, primært fra vores nærområde. Gennem nysgerrighed og faglig forædling sørger vi for at skabe relevante smagsoplevelser du og dine gæster ikke sådan lige glemmer. Og dét er fedt!

  • Reception

  • Bryllup

  • Fødselsdag

  • Kulturarrangement

  • Konference

  • Festival

Ring

71 74 78 84

Eller fang os på selskaber@porsborgs.dk

Vi svarer typisk på emails inden for 12 timer.

Gastronomi & Gode Oplevelser
Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3
6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag - Torsdag
10 - 23
Fredag - Lørdag
10 - 02
Søndag
9 - 21
Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3, 6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Porsborgs favner både en Gastro Bar og en Selskabs afdeling, som tilfælles har ambitionen om at levere uforglemmelige oplevelser med mad, drikke og gode mennesker som omdrejningspunkt.

Fødevarestyrelsen