Vores primære fokus er madløsninger til større selskaber, events, kultur- og virksomhedsarrangementer, runde fødselsdage, bryllupper, receptioner, m.m. hvor kernen er fantastiske madoplevelser af høj kvalitet.

Og det kan endda kombineres med den store viden der allerede er i Porsborgs Gastro Bar omkring øl fra hele verden, kvalitetskaffe og andre delikatesser og topvine fra mindre vinhuse i Europa.

Om Porsborgs Selskaber

Tung erfaring i ny konstellation, og krydret med ambitioner.

Bag Porsborgs Selskaber står Claus Lehmann Christensen og Rasmus Errebo, som i denne konstellation er nye sammen. Men begge er kendte navne i gastronomiens verden og med mangeårig erfaring fra restaurantscenen i både Århus, København, London, Les Deux Alpes, samt naturligvis også de lokale byer Ribe og Esbjerg.

En selskabsafdeling under en Gastro Bar? Ja, præcis. Porsborgs er født som en Gastro Bar i Ribe, Vestjylland. Men seks måneder efter man åbnede dørene, kunne vi sammen se et behov for, og gode synergier i, en decideret afdeling for madløsninger til større selskaber.

Porsborgs Gastro Bar er centreret omkring gode råvarer og mindst ligeså gode oplevelser. Det betyder bl.a. at man opdaterer hele sin menu fire gange årligt – sammen med årstiderne – og på den måde ikke alene sørger for at maden smager så godt som muligt, men også at der ofte er nye oplevelser at hente for gæsterne.

Kernen er den samme hos Porsborgs Selskaber. Vi tror på at kvalitet skaber gode oplevelser. Vi tror på, at hvis vi gør os umage hver dag, skaber vi det perfekte grundlag for glæde – hos os selv, og de mennesker vi er i berøring med.

Gennemtænkte madløsninger til

  • Reception

  • Bryllup

  • Fødselsdag

  • Kulturarrangement

  • Konference

  • Festival

Baggrund

Gode ting tager tid.

Vi åbnede afdelingen 1. januar 2019, og er netop nu igang med at finpudse den første række af sæsonbestemte madkoncepter som snarest lanceres her på siden. Kan smagsløgene ikke vente på det, så tag kontakt til os allerede idag.

Ring

71 74 78 84

Eller fang os på selskaber@porsborgs.dk

Vi svarer typisk på emails inden for 12 timer.

Gastronomi & Gode Oplevelser
Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3
6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Åbningstider

Vi holder kælderen lukket grundet renovering til og med d. 21. januar 2019.

Åbningstider

Vi holder kælderen lukket grundet renovering til og med d. 21. januar 2019.

Hovedtelefon

+45 71 74 78 84

Afdelinger

Porsborgs Gastro Bar
Torvet 3, 6760 Ribe
Send en email.

Porsborgs Selskaber
Send en email.

Porsborgs favner både en Gastro Bar og en Selskabs afdeling, som tilfælles har ambitionen om at levere uforglemmelige oplevelser med mad, drikke og gode mennesker som omdrejningspunkt.