Menuer ud-af-huset – Porsborgs
Særligt

Aktuelt

 • Vores bedste bud på

  Smagen af Forår

  Foråret er fyldt med smukke farver, syrlige råvarer og længere aftener. Det er også en sæson hvor lækkert fisk er i fokus sammen med friske asparges, rødder og rabarber. Vores bud på årets forårsmenu favner det hele, og er udviklet til at være en central del af festen. Smagsoplevelser udover det sædvanlige, pakket ind i forårets farver. Værsgo'

  Fuld menu DKK. 550,00

  5 retter DKK. 490,00

  4 retter DKK. 410,00

  3 retter DKK. 330,00


  Mere

Særligt populære

 • Tre gode kammerater som aldrig skuffer

  Hanen, Kalven og masser af chokolade

  Fantastiske tarteletter som du aldrig har fået dem før, dansk kalveculotte, trøffel, vilde urter fra modernatur og chokolade så fuglene synger, er blot nogle af komponenterne i denne smagfulde forårsmenu.

  Fuld menu DKK. 300,00


  Mere
 • Kendte smage under kærlig behandling og komponering

  Fisk, Fugl og Grønt som frugt

  Friske kartofler vendt i salt smør, persille og skalotteløg, saftig kyllingebryst, rabarber i sæson og koldrøget laks fra Fanø. Ahh, man kan næsten smage det, ikke? Her er menuen som vil overraske og imponere dine forårs-gæster.

  Fuld menu DKK. 280,00


  Mere
 • Buffeten der får tænderne til at løbe i vand

  The Grill

  Tungt inspireret fra gadekøkkenet kommer vi med menuen "The Grill"! Hos os er grill-temaet i høj kurs, bl.a. fordi vi finder det meget inspirerende at kombinere høj kvalitet og gastronomi med de mere uforventelige indpakninger.

  Fuld menu DKK. 290,00


  Mere