Take-Away Menuer – Porsborgs
Take-Away

Menuer*

Vi har sammensat et par gode take-away menuer, som er perfekte til middagen, som gerne må være lidt mere speciel – også i Corona-krisen.

Der kommer løbende flere menuer til, så følg med. Alle menuer leveres som selskabs-menuer, hvor alle elementer er opdelt og klar til anretning. OBS * menuer skal bestilles 2 dage inden ønsket levering

Menu til 2-10 personer

Forår på bordet
Fra DKK. 230,- pr. person

Bestilling skal ske minimum 2 hverdage før ønsket levering.
Menuen er udviklet således man selv sammensætter, ud fra 3 forskellige muligheder indenfor forretter, hovedretter og desserter, se videre herunder.

Valgfri forret

Forretter


  • Grillede grønne asparges med parmesan, kørvel og håndpillede rejer
    DKK. 75,-

  • Porsborgs laksemad på ristet surdejsbrød, urtemayonnaise og vagtlæg
    DKK. 75,-

  • Lufttørret okseinderlår med marinerede salater, duften af citron og ristede hasselnødder
    DKK. 75,-

Valgfri hovedret

Hovedretter


  • Drønlækker kalveculotte med timianstegte gulerødder, små kartofler og bearnaisesauce
    DKK. 175,-


  • Trøffelfarseret kyllingebryst med forårsløg, grillet fennikel og basilikumssauce
    DKK. 145,-


  • Langtidsstegt nakkesteg med rosmarinsauce, aromatiske rodfrugter og cremet kartoffelmos
    DKK. 105,-


Valgfri desserter

Desserter


  • Hvidchokolade pannecotta med hindbærcoulis og mynte
    DKK. 50,-


  • Mørk chokolademousse med kaffe og smørristede mandler
    DKK. 50,-


  • Vaniljeparfait med saltet karamelsauce og marinerede bær
    DKK. 50,-


Menu til 2-10 personer

Det Grønne Bord
DKK. 200,- pr. person

Bestilling skal ske minimum 2 hverdage før ønsket levering.
Menuen er udviklet til familien, som gerne vil have lidt ekstra fra den grønne kategori.

Knasende grønt og brød


  • 01
    Grøn salat med pocheret æg, asparges og avocado

  • 02
    Ristet bruchetta med blommetomat, hvidløg og basilikum

Grillet og røget


  • 03
    Grillet fladbrød med hummus, falaffel og koriander

  • 04
    Torsk med æggeblomme, rygeost og salat af små kartofler